Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Talponsíelés topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Sörapu.
1360 élménybeszámolót írt
1360
15 éve tag
2012.01.30. 22:18
Örülök, hogy nem csalódtál bennünk! Remélem hamarosan találkozunk valamelyik talponsíelő túránkon!
Előzmény: (szemi 132604)
szemi
17 élménybeszámolót írt
17
14 éve tag
2012.01.30. 21:56
Tisztelt sporttársak, a megszokottól egy kicsit rendhagyó beszámolót szeretnék tartani három napos Grossarltal-Dorfgastein, St.Johann-Alpendorf-Wagrain, Radstadt-Altenmarkt síterepein, nemcsak a síeléssel kapcsolatos élményeimről.
A saját szervezésü önálló ausztriai síelésem különböző okokból történő meghiúsulása után sikerült becsatlakoznom egy olyan társaságba, mely együttlét alatt részem volt nem mindennapi kulináris élvezetekben, jóindulatú segítő útmutatásban, a pályán egymás figyelemmel kisérésében (gondolom ez általában így működik, de lehetett volna úgy is, hogy „akkor majd lent találkozunk”) elegáns, nagyvonalú a csapat tagjainak igényeit messze figyelembe vevő precíz szervezésben, és egy laza kis aprés ski buliban.
A környezet adta élményeken túl, a fentiekben leírt elbánásért itt mondok köszönetet Sörapu és Pálinkás síelő társaimnak.
A felsorolt pályák közül a magamfajta sí tudással rendelkezőknek csak ajánlani tudom a Radstadt-Altenmarkt pályát a gyalult hegyoldal kiváló pálya-előkészítést tesz lehetővé, amit vasárnap az igazi síelős napsütésben módunk volt megtapasztalni. Nincsenek hepehupás részek, meglepetést okozó hirtelen letörések. Új, gyors felvonórendszer, tágas kabinokkal, méltatlanul szorul a minősítési toplista 58.helyére. A másik síterep, ami nagyon bejött az Wagrain, jó hóviszonyok, szintén kiváló pálya-előkészítés a természetes hó adta siklási élvezettel. St.Johann –Alpendorf terep délutáni buckáival már nem voltam kibékülve, ezt hangoztatva Pálinkás sporttárstól jött a számomra szomorú tényszerű igazság, megfelelő technikai sí tudással egy ilyen terep megsíelése élvezetes kihívás. Ennyit szerettem volna veletek megosztani az első ausztriai sítúrámról.
kantni-032.jpg
sieles-ausztria-2.-004.jpg
sieles-ausztria-2.-015.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.