Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Tömeglesiklás Eplényben topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Robin
2501 élménybeszámolót írt
2501
17 éve tag
2012.01.31. 19:23
Lehet, hogy te mondtad mag a tutit ??
Előzmény: (gixer 132710)
gixer
1 élménybeszámolót írt
1
12 éve tag
2012.01.31. 15:48
A videón azért van kevés induló, mert az a döntőről készült, és ott a tíz leggyorsabb síző és a tíz leggyorsabb boardos indult egy futamban. A selejtezöben kb 3x ennyien voltak.
A pálya eléggé móricka volt, szerintem egy közepes képességű emberke is viszonylag tempósan tudta volna teljesíteni. A tömegrajt és a "tömegcél" abszolút "anti-fairplay", főleg a cél, ahol egy felfestett körbe kellett becsúszni, lecsatolni és onnan felszaladni a dombra. Ez a videón nem látszik, de a selejtező futamban volt nagy kaszálás a célban. Ha még rendeznek ilyet, akkor szerintem ezen változtatni kell. Egyébként megfelelő tudású emberek indultak, voltak perecek, de semmi komoly.
A versenyre több mentő érkezett, készenlétben állt a tepsis szán, tökéletes látási viszonyok mellett a hó jó minőségű volt. A futamok előtt ratrakoltak is, és volt két előzetes pályabejárás + versenyzői megbeszélés. A verseny ideje alatt csak a versenyzők és a szervezők lehettek a pályán.
Jó móka volt, de ez a maximum létszám (50-60fő) Eplényben akit egyszerre le lehet engedni. És néhányan elgondolkodhatnának, hogy érdemes-e egy-két pozícióért másokat legázolni....Amennyiben mindenről van videója a szervezőknek, úgy volna kit letiltani a további versenyekről.
Tömören negyjából ennyi.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.