Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Síelsz, de még nem próbáltad a sífutást? Miért? topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Trailrider
306 élménybeszámolót írt
306
15 éve tag
2012.02.10. 22:52
Hahó, na bocs, nem néztem be ide mostanában. Hát, mostanában nem szerveződik sífuti. Hétvégén Stuhlecken voltunk. Boardozni is kéne menni, pláne, hogy jövő hétvégére megint legalább 20 centi friss matéria lesz Chopokon, de már le van szervezve egy hótalpas túra. Meg a következőre is... Március első hétvégéjén munka, utána viszont még lehet menni.
Előzmény: (Chopoker 133549)
Chopoker
422 élménybeszámolót írt
422
16 éve tag
2012.02.06. 22:23
Annyira összevágott a dátum, hogy az évszámon átsiklottam. Köszi a választ, csoda, hogy észrevetted bejegyzésemet. Nekem se jött össze a sífutás, nemhogy útra keltem volna valahová. Azt hiszem több hétvégét már nem nagyon szabad elpazarolni, mert nagyon gyorsan vége lesz a szezonnak. Ti merre nyomjátok még a közelben, mik a tapasztalataitok? Vagy inkább a boardos freeride megy mostanában?
Trailrider
306 élménybeszámolót írt
306
15 éve tag
2012.02.06. 15:04
Az az igazság, ha megnézed a dátumot, az előző hozzászólásomat majdnem napra pontosan egy éve írtam ;)
Idén is volt már sífutás Skalkán, lesz is, de most hétvégén nem megyünk. A max létszám eddig talán 7, vagy 8 fő volt részünkről, többnyire csak 4 fővel megyünk.
A hazai hóban nem bízom, de, ha van, megpróbálom kihasználni. A jelenlegi a hegyekben már alkalmas lehet sífutásra, viszont nincsenek sífutópályáink. Illetve vannak, de hó híján a jóindulatból nem lehet pályát csinálni. Barátok kipróbálták tegnap, azt mondták, az eddig leesett hó kevés és nagyon laza szerkezetű, ahol nem taposták le, leér a léc. A maival talán javul a helyzet.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.