Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Tolerancia kérés topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
TGeree
178 élménybeszámolót írt
178
16 éve tag
2012.10.02. 23:15
A nagyon alap kérdéseknél lehet használni ezt a linket is: http://hu.lmgtfy.com/

Legalább megtanulnak keresni.

:)
Előzmény: (AAron 140614)
AAron
2621 élménybeszámolót írt
2621
16 éve tag
2012.10.02. 22:26
TGeree, felhúztam volna magam ? Közel sem, kár "hogy ez jött le"!
Hülye kérdések szerintem nincsenek, a kérdező szemszögéből meg pláne nem, de vannak sürgős és átgondolatlanul feltett kérdések, ha meg együtt a kettő, akkor dráma van.
Válaszolni sem válaszolok mindenre, csak amiben kompetensnek ÉRZEM magam vagy szeretném hinni, hogy van tapasztalatom a témában.

Volt már ilyen (hasonló):
---Szerintetek melyik jobb választás? XYZ SLR vagy a ZYX SL?---
Ez egy átgondolatlanul feltett kérdés, de pl. Lackó szívesen válaszol ezekre is :-) , de előtte 4-5 hsz.-en keresztül kinyomozza, hogy a kérdező hogyan síel (saccra), majd bedobja a "gugliba" a két lécet megnézi az adatait (méret/sugár, keménysége a palettán...stb.),esetleg utána néz külföldi fórumokon hogy ki-mit ír a lécekről és ezek után ad tanácsot. Majd a kérdező talán megköszöni esetleg újabb összehasonlítást kér.

A fentiek helyett utána nézhetne (nagy tesó), leírhatná a klasszikus adatokat és úgy is kérdezhetne, hogy nem az esetleges válaszadókat "dolgoztatja"! Urambocsá' egy link a motyókról.


De közel sem biztos, hogy én gondolom jól, ebben az esetben nem tudok többet mondani, kérem kapcsolja ki..........

:-)
Előzmény: (TGeree 140597)
TGeree
178 élménybeszámolót írt
178
16 éve tag
2012.10.02. 18:20
AAron!

Bocsi, de ezt nem hagyhatom ki:
"Azt viszont értse meg minden kérdező, hogy mi (az esetleges válaszadó) nem fizetésért válaszolunk, mindenki a munka ideje előtt-után (esetleg az alatt) ad választ a kérdésre, vagy már sokadjára írta le az előbb feltett kérdésre a választ."

Az én válaszom pedig, hogy a hülye kérdésekre nem is kötelező válaszolnod (sőt a normálisakra sem) , nem is értem miért húzod fel magad? :)

Egy másik témájú fórumon én is szoktam naponta válaszolgatni ugyan azokra a kérdésekre. Ott az eggyel előtte lévő hozzászólást sem olvassák el. A sielok.hu itt még nem tart szerencsére.

Viszont az tény, hogy a nagytesó a kérdések 99%-ra tud válaszolni. Ennyi erővel a fórumnak nem sok értelme lenne, mint már valaki írta is.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.