Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mátraszentistván Sípark topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
fulrol
27 élménybeszámolót írt
27
12 éve tag
2012.12.13. 22:09
Valahogy csak kibírjuk... :)
Tábortűz és szalonna!
Mátraszentistván Sípark
1001 élménybeszámolót írt
1001
14 éve tag
2012.12.13. 20:32
Sajnos a mai nap kiderült, hogy az újonan kiépített gázvezeték műszaki átvétele csúszik, így a Hütte konyháját nem tudjuk beüzemelni! Hiába a több hete egyeztetett időpontnak, a jövőhétre csúszott a műszaki átvétel. :(
Megpróbálunk valamilyen átmeneti megoldással, szűk kínálat mellett, ételt kiszolgálni de gondolhatjátok, hogy tűzhely nélkül elég nehéz feladat lesz.

Elnézést kérünk előre is ezért a kellemetlenségért! Ha megtörténik a műszaki átadás úgy viszont jóval nagyobb kapacitással tudjuk főzni a hütte finomságait.

A rossz hír után, egy "kis" jó hírt is engedjetek meg nekünk!
Megérkezett ma az egyik új hóágyúnk. Az amerikai SMI cég új hóágyú különlegessége, képes nagy hógyártó kapacitással olyan helyeken is havat gyártani, ahol a nagy hóágyúk "túl lőnek a célon"! Tehát az új hóágyúnk egy igazi célbalövő :)

A másik inkább csak érdekesség: A nagy liftek kiszállójánál nehéz sok havat gyártani, mert meredek és szeles hely. Idén sikerült egy jó nagy adaggal úgy megcsinálni, hogy a szezonban valószínűleg ide már nem kell havat gyártani. Erről árulkodik az alábbi fotó is, amin látszik, hogy egy több, mint száz köbméteres és legalább 3 méter magas hódombot fújtunk oda.
DSC06494.jpg
DSC06488.jpeg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.