Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Sölden - Ötztal Arena topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
barabi76
19 élménybeszámolót írt
19
13 éve tag
2012.12.28. 11:15
Szia!
Mi még soha nem voltunk itt, de az idén tervezzük, hogy meglátogatjuk Söldent. Azt szeretném kérdezni, hogy tudnál-e konkrét szálláshelyeket említeni. Illetve, mivel azt írtad, hogy van szállás bőven, ezért szeretném tudni, hogy mennyire telítettek a szállások. Eddig mi még szinte mindig úgy utaztunk bárhová a világban, hogy nem foglaltunk előre, és a legnagyobb nyári szezonban, pl. a Francia Riviérán is könnyen sikerült szállás találnunk kisgyerekkel. Csak azért gondolkodom ezen, mert az időjárás miatt nem szeretnék úgy járni, hogy előre kifizetjük a szállást, aztán pedig nem tudunk síelni. Mi a véleményed? Neki lehet így vágni?
Előzmény: (RM 146729)
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
2012.12.17. 23:51
Tiroli síelésünk 3. napján Söldent látogattuk meg (vasárnap). Ami feltűnt, hogy lényegesen többen voltak, mint előző nap Gurgl-ban. Míg ott tök egyedül ültünk az esetek 99%-ban a liftben és a pályán sem kellett senkit kerülgetni, itt nem volt meg "csak a miénk a pálya" érzés. (Ennek lehet a szombati friss hó utáni csodás napsütés volt az oka, de szerintem ezek az arányok szinte mindig megvannak. Ahogy szállásadónk mondta Vent-ben. Sölden a tömegeké, Gurgl a felső tízezeré, Vent meg azoké akik a nyugalmat szeretik. Vetben egy öreg kétüléses van + pár csákányos lift. Vent 2000m-en van, relative sok hotellel. Sölden/Gurgl is kb. 15km a kettőt összekötő útról kell menni 10 km-t egy másik "völgybe". Az oda vezető út rendben van, jól takarítják, széles, lavinafogó alagutakkal védett. Itt a szállások az előszezonban olcsóbbak mint a "fő völgyben".)

Söldenben a pályák egyébként rendben voltak. Az alsó részeken a "tömeg" miatt volt kisebb jegesedés, buckásodás délutánra. Sorban nem sokat álltunk, csak a reggel gleccserre eljutásnál. Kellemes napos napot töltöttünk el itt.
Soelden1.jpg
Soelden2.jpg
Soelden3.jpg
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.