Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Semmering - Stuhleck topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2013.01.03. 21:52
Megértem a csalódottságod azonban egy-két dolgot figyelmen kívül hagysz. A legfrekventáltabb időben voltatok ott és nagyon szerencsétlen hóviszonyok között. Ez a terep Bécshez legközelebb eső valamint Magyar, Szlovák és Cseh síelők által is kedvelt terep, ahová síbuszok tömkelege tart hétvégente és a kiemelt időszakokban. Nem is értem miért csodálkozol a tömegen. Eszembe nem jutna ilyenkor felkeresni mert ebben az időszakban szívás. Jegesedésre csak annyit, hogy a szebb napokon is az aló részek 11-re már letúrtak és jegesek de mostanában nagyon mostohák a körülmények így gondolom a felső részek sem túl rózsásak. A 10-es pálya kék? Alapjában az de valóban vannak rajta piros letörések ami ha még jeges akkor tényleg nem egyszerű kezdőknek. Mivel én ismerem a terepet eszembe sem jutna nagyon kezdőket felvinni oda még jó körülménye között sem. Halkan jegyzem meg a 3/A sem az a fullkezdőknek való pálya. Azt javaslom ha majd esik kellő hó menj el egyszer hétköznap, és hidd el nem fogsz csalódni, kivéve a bérlet árát mert az irreálisan drága.
simiandrás
20 élménybeszámolót írt
20
17 éve tag
2013.01.03. 19:33
Megjártuk a Semmeringet, nekünk volt szállásunk,(igaz, már áprilisban lefogleltuk.) De nem is ez a lényeg.
Eljött az idő a minősítésemnek, sajnos ezt a pályát nagyon le kell húznom. 23 fős társasággal voltunk kinnt, több kezdő és sok gyerekkel. Az, hogy sokan vannak annak az üzemeltetők nagyon örülnek, de már akik a fenekünk alá teszik a csákányt már most tele van a hócipellőjük. Beszélgettem velük, és azért nekik sincs kolbiból a kerítés.
A közép állomástól 1 óra 4 perc volt a csúcs. Azt hittem, soha nem érük fel. Közben a 10 KÉK pálya??!!! KÉÉÉÉK? Mitől???? Ha ezt tudjuk nem megyünk fel 7 gyerekkel és egy csomó kezdővel. Túl vagyunk rajta, irány a csúcs.......... hófúvás, de szép és a pálya tiszta jég.......Bameg. Utiterv a 4 parkolóba szólt ott vártak a többiek, kinéztük a KÉK 3a-t. Naháát lezárva, tudom ki van írva, nem volt, visszamentem, megnéztem. a kasszánál a kártya visszaváltásakor 10 euróval át akart vágni a csaj.

Összeségében csak azért egy csillag mert sokan mennek ide csúszni, mi többet nem megyünk.
Nekünk is maradt Mariazell, no az sokkal kisebb, de volt, hó, és nagyon élvezték a gyerekek is.
Hát ennyi. Senkinek nem akarom elvenni a kedvét, mi csalódtunk.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.