Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Snowboard tábor topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Bélapó
1434 élménybeszámolót írt
1434
18 éve tag
2013.01.21. 18:55
Ezt a sok szak-szót nem igazán értem, de közös ismerősünkkel -Nyikolájjal - itt vagyok La Rosiere-ben (egy nagyon szar terepen) és remekül bordozunk. Most éppen a Te képeimet nézi a Facebook kon.
Előzmény: (badzoli 151692)
badzoli
445 élménybeszámolót írt
445
21 éve tag
2013.01.20. 11:58
Sajnos végetért az idei, immár 4. Freestyle Camp is.

Szuper csapat, az általam is látogatott 3ból ez volt a legnépszerűbb, majdnem 30an voltunk. A kölykök kezdenek felnőni, egyre több már a felnőtt résztvevő, szóval jó kis csapat gyűlt össze.
Az első napok szuper, napos időben teltek, nagyjából próbáltam felvenni a fonalat a tavalyi táborban megtanultak felelevenítésével.
Több tervem is volt, nem biztos, hogy mindegyik reális. Szerettem volna kickerről front180-at forogni, stabil grab-et fogni, valamint stabilan ugrani nagyobb, 3-4méteres kickerről.
A 180ra és a grabre a hét elején rápróbáltam párszor, a 180 ment elsőre, aztán szinte soha többet. Igazi grabhez meg lehet, hogy rugalmasabbnak, hajlékonyabbnak kéne lennem, de ez 44évesen már nem könnyű.
Így aztán a beköszöntött havazás és szűzhavazás mellett inkább a boxokra kezdtem rágyúrni, azt gondolom, hogy elégedett lehetek magammal, szélesebb boxokon kezdve a nose-slide-okat, közben a keskenyebbeken a fifty-fifty, még a komolyabb, meredek törtboxon is. Mikor ezek stabilan mentek, a nose-slide-ot gyakorolgattam a keskenyebbeken is, kisebb-nagyobb sikerrel.
És az utólsó napon keménybe kapcsoltam: a srácok rávittek egy 4méteres kickrerre. Brutális élmény, elsőre sikerült belőni úgy a nekifutás sebességét, hogy a flat-et majdnem teljesen sikerült átugrani. Aztán újra és újra... Kb a 3-4dik ugrásnál már rendesen a beérkezőbe sikerült landolnom. És hihetetlen élmény!
Idén bizonyosságot kapott Bazsi mondása: a sebesség a barátod.
A nap végére vagy 12-15 kört mentem ezen a kickeren, esés, megbillenés nélkül. Sajnos az indie-re már nem mertem rányúlni, de ezek az ugrások hatalmas lendületet adtak nekem a jövőt tekintve.

Viszont a bakim gyorsfűzője megadta magát, szerencsére kibírta, de cserés lesz, úgyhogy mehetek a héten majd a store13ba.
DSC00033.JPG
DSC00012.JPG
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.