Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Nyeremények értékesítése topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
gyf
571 élménybeszámolót írt
571
17 éve tag
2013.02.17. 09:14
Véleményem szerint Klaci nagyon jól összefoglalta a lényeget.
Egy kis jobbító javaslat:
Aki nyer, akkor kapja meg a nyereményét, ha a sielok.hu-tól kapott automatikus e-mail-ben jóváhagyja, elfogadja a nyereményt. Ebben az e-mailben ki lenne hangsúlyozva, hogy a nyeremény az övé, elajándékozhatja itt, de el nem adhatja ezen a felületen. Erre a célra más felületet kell keresnie.

Evvel a jószándékú és becsületes többség, akinek az Aflenz jegy "nem az a kategória, amiből pénzt kellene csinálni" (by Klaci) megismeri és betartja a szabályokat!

A honlapnak is csak egyszeri pluszmunka.
Feri
Előzmény: (klaci 155099)
klaci
2873 élménybeszámolót írt
2873
16 éve tag
2013.02.16. 11:39
Rera: A véleményem nem változott. Az itt nyert utalványok értékesítését továbbra is etikátlannak tartom. Szerintem a rendszer hibája, hogy egy regeléssel vagy egy kép értékeléssel nyerni lehet, de a feltételeket Andreáék szabják. Erről lehet véleményem, van is, de nem kérhetem számon rajtuk, és nem is teszem. A konkrét eset kapcsán nem azért "enyhültem meg", mert a SnowShow-n nyerte, hanem mert nem 0 befektetéssel nyerte. Odautazott, bérletet, tombolát vett, részt vett egy eseményen. Ez nem ugyanaz, mint kattintani párat... A SnowShow-hoz nem volt semmi közöm...

Többiek: Szerintem akarva-akaratlanul félreértitek Rerát, és részben kiforgatjátok a szavait. Úgy vélem, nem csak az a gondotok, amit ír, hanem az is, hogy pont ő írja.

Csabor, Gergő, Huli: jelentkezzen, aki egy ilyen utalványt pénzért hirdetne meg? Ez még pont nem az a kategória, amiből pénzt kéne csinálni. Egy autó, amit Stani írt, az más, a nagy értékű szobabicaj, amit te nyertél Huli, az is más, bár ott, ha jól értettem, nem te kaptad a pénzt, hanem az egyesület... ha így volt, le a kalappal előtted, de ha nem, az sem inkorrekt. Jól emlékszem, hogy Sörapu a Hochkaron nyert futócipőt simán neked adta, mert nem az ő mérete volt? Na ez már erős határeset... :-)

Összefoglalva én annak örülök, ha olyanok nyerik az utalványokat, akik már letettek itt valamit az asztalra, és fel is tudják használni, vagy ha nem, akkor elajándékozzák olyanoknak, akik igen. És a végén szép és hasznos beszámolók születnek a többiek, illetve a felajánló síterület örömére, aki ezáltal profitál a dologból. Végül is ez a cél, nem?
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.