Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Murau - Kreischberg topikból

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
vmate
132 élménybeszámolót írt
132
18 éve tag
2013.02.19. 11:39
Imi82:

nem ivóvíz németül => kein Trinkwasser ...

Szerintem innen jön a félreértés.

Máté
Előzmény: (Imi82 155399)
Imi82
82 élménybeszámolót írt
82
13 éve tag
2013.02.19. 10:23
Aki elfogult és csukott szemmel jár persze hogy csak a jót látja,még egyszer hangsúlyozom ez az én mostani tapasztalataim/és nem az alapján ítélkeztem hogy számomra csak ez az egy síterep létezik/(KEDD,SZERDA,CSÜTÖRTÖK,PÉNTEK MÁR JOBB VOLT A HÉTVÉGÉT MEG MÁR SENKI NE KEVERJE IDE)!Síeltem már én is itt kifogástalan pályákon de ez most nem így volt.Nem tudom miért kell ezt most cáfolgatni és támadni(lehet olyan síző társnak aki a múlt héten ott se volt) ami tény az tény!Jobb oldali csákányosról beszéltem(ami nekicsapódik a palánknak) és az pont a lassabb ami a gyerekeket szállítja de ha ez nem így van valaki javítson ki!(a bal oldalinál palánk nincs).Ivóvíz kérdésben meg akkor úgy írják ki hogy NEM IVÓVÍZ=nicht Trinkwasser mert így én úgy értelmezem mintha mindenki oda járt volna inni és ezzel megtiltották volna/NINCS IVÓVÍZ=kein Trinkwasser/!
Előzmény: (apoca 155354)
apoca
341 élménybeszámolót írt
341
18 éve tag
2013.02.18. 21:30
Nem volt szerencséd, hogy mostanában 3 napig kellett várni jó kezelt pályára Kreischbergben. Jómagam, meg, ahogy olvasom mások, szerencsére ilyennel nem találkoztunk. Azzal se találkoztam, hogy a dupla csákányos megpörögne és bűvészmutatvány kellett volna a megfogásához. Egyszerűen gyorsabb az egyik és erre fel is hívják a figyelmet és főleg gyereket ne azon akarjanak felcsákányozni.
A WC-nél figyelmeztetnek, hogy nem ivóvíz, ahogy sok helyen másutt is, és véletlenül se igyanak belőle, mert nem szűrt, csapvíz.
Előzmény: (Imi82 155213)
soosr
109 élménybeszámolót írt
109
15 éve tag
2013.02.17. 21:48
Mi hat sinapot voltunk, de szerintem a három napból amit írsz csak egy volt amikor a pályák rosszabbak voltak. Amikor esett, akkor a friss havas, de nem jegesre fagyott buckákat én pl élveztem. A frissen esett havat nincs értelme ratrakolni, mert nem tud kifagyni. A csütörtöki napon volt, hogy az előtte napon buckásra síelt pályák nem mindenhol voltak ratrakolva. Kifagytak az előző napi buckák. Nekem ezt a kezem bánta, (röntgen volt, nem tört el, haleluja) de ebből is látszik van még mit tanulni síelés terén.
Előzmény: (Imi82 155213)
Imi82
82 élménybeszámolót írt
82
13 éve tag
2013.02.17. 18:18
Két év után ismét Kreischberg síterepére esett a választás azonban most fele más érzésekkel tértünk haza!A jól megszokott Kreischbergi előkészített pályáknak ezúttal nyoma sem volt.Kedd reggelre esett mintegy 15-20 cm hó amit nem tömörítettek így délutánra igen csak élvezhetetlenné váltak a pályák annak ellenére,hogy a hidegnek köszönhetően porhó volt.Másnap reggel bizakodva indultunk hogy talán majd jobbak lesznek a körülmények de nem így lett!Ugyan ratrakolták a pályákat(talán hajnalban)de azok abszolút nem fagytak ki a (-12fok ellenére sem) így már az első sízők "leharcolták" és ezt csak tetézte az egész napos havazás(5cm).Se baj majd holnap!Nem így lett!Ugyan jobbak lettek a körülmények de egyes részeken buckásra,a téglányi jégdarabokról nem is beszélve(még most sem értem honnét "kaparták" elő a jeget) ratrakolták a terepet,így a tempósabb sízés elég komoly figyelmet igényelt!Péntekre végre a nap is kisütött a hó is jobban kifagyott(a tömeg is megnőtt) valamennyire kárpótolt az előző napokért!Havazás után azonban hogy 3 nap keljen a jó állapot eléréséhez ahol azt hirdetik hogy a legjobban kezelt pályákon csúszhatunk hát.... A 18-as egy kék pálya,nem tudom miért lett piros a térképen(egyébként tényleg a legjobb)csak félek ha meglesz a kabinos hozzá úgy jár mint a 17-es,hogy gyorsan "leharcolják" délutánra élvezhetetlenné,buckássá válik majd!A közép állomás jobb oldali csákányos felvonója nekiütődik az ott lévő palánknak ami megpörgeti így bűvész mutatvány kell hozzá hogy az ember elkapja,de ez természetes az üzemeltető számára!Nem egyszer láttuk hogy a gyerekeket a földön vonszolta a csákány!Még megjegyezném hogy a saját magával hozott üdítőjét(Almdudler) senki ne fogyassza a hütte teraszán még annak ellenére sem ha gőzgombócot ott vette mert úgy jár mint én!A pincér "úr" közölte ölő tekintettel hogy csak a náluk vásárolt ital fogyasztható egyébként távozzunk!Igazi vendégszeretet!(a hütte árak kicsit túlzások ital tekintetében)Ezt még csak überelte mikor megláttam kiírva a kabinos felvonó alatt található mosdó ajtaján hogy IVÓVÍZ NINCS(talán legionellás a +5fokos hidegben)!Aki nem hiszi járjon utána!Talán a véletlenek játszottak össze de ez a hét nem úgy telt ahogy szerettük volna,na de majd legközelebb mert ennek ellenére a kedvenc terepeim között van a Kreischbergi továbbra is!(Remélem nem kerülök az offtopikba ismét mert negatív kritikát írtam)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.