Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 2, rendezés:
Előzmény és válaszok a Jól karbantartott pályák barátai topikból
Üzenet szövege
Feladó:  BélapóFérfi
Dátum: 2013.04.05. 18:56
(Üzenetazonosító: 158872)
Bélapó Hozzászólások: 1202
Regisztrált: 2005.11.07.
80 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

"Már pedig úgy van pontosan....mög köll tanulni" Miért kellene? Lehet, de nem kell!!!

"ha valaki nem szereti az ilyen pályát minek megy rá ???" Az első pontban írod, hogy azért szereted a buckapályát, mert eltűnnek róla a buckanemszeretők. De ha rá is mennek, nem azért mennek rá, mer hogy bosszankodjanak, hanem mert nem tudják kikerülni, tehát ha nem akarnak lemondani az aznapi csúszásról, megkeresik azt a pályát, melyiken a legkevesebb buckaszakasz van, ott viszont át kell szenvedni magukat. (Sokszor nem látszik sem felülről, sem alulról, hogy vannak igenbuckás szakaszok!)

"3, mert sportolósos vagyok és utána azt is érzem hogy van combom ..." Ez 50-60 éves korig gömbölyű! utána eléggé kérdőjeles - és ez vonatkozik a kihívásokra is.

Én sem vagyok híve a buckáknak bár valszeg a "mosolyogva, erőlködés nélkül" csoportba tartozom.
Előzmény: (Fidosan 156426)
Feladó:  FidosanFérfiHaladó síelő
Dátum: 2013.03.02. 02:08
(Üzenetazonosító: 156426)
Fidosan Hozzászólások: 188
Regisztrált: 2011.02.26.
7 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Már pedig úgy van pontosan....mög köll tanulni :))) mert síelni sok féleképp lehet de nem mindenhogy érdemes...és ha mög van tanulva akkor marad az öröm nem az üröm, sebaj ha buckás, túrt, vagy friss havas, és nem kell annyira az időjárást sem figyelni,elég odamenni, felcsatolni, és a helyzetnek megfelelően elővenni a tarsolyból az odaillő síelési stílust, és élvezni a dolgot... nincs pánik, idegeskedés, stb...láttam án már zéró kondival, idős síelőket olyan könnyedén síelgetni buckáson, jegesen...mosolyogva, erőlködés nélkül, ők sem voltak sportolók de mögtanultak síelni :)és szemmel láthatóan fenemód élvezték, vagy csak be akartak csapni és úgy csináltak, de kivülről élethűnek tünt :D
Én speciel szeretem a buckást, mert 1, hamar eltünnek róla a buckanemszeretők,és lehet érdemlegesen síelni, nem a 3 méterenként álldogáló falfehéren riadtan lefelé pislogókat kerülgetve... 2, mert én szeretem a kihívásokat, 3, mert sportolósos vagyok és utána azt is érzem hogy van combom nem csak hogy lábszagom ha leveszem a bakit :P amit sosem értettem...ha valaki nem szereti az ilyen pályát minek megy rá ??? látszik az felülről is...meg alulról is...vannak szép műanyagosak minden felé, na az nem buckásodik legalább is ritkán, max ha egy vakond alákeveredik :))))

laponként: összesen 2, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »