Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Akciók a honlapon topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
bouquetk
383 élménybeszámolót írt
383
12 éve tag
2013.04.23. 13:24
Azért írtam 4 éjszakát, mert az szerepelt az ajánlatban, hogy lehetséges a hosszabbítás.

Az tökéletesen igaz, hogy Gasthof Pension Innerfraganter Wirt sokkal jobb ajánlat, és az is lehet, hogy csak itt foglalható, viszont ott nem volt hely. Ott próbálkoztam először. Ezzel nincs is gond, a jó ajánlatok hamar elfogynak.

Azt hiszem ezzel lezárhatjuk, elírás, tévedés bárhol előfordulhat.
Előzmény: (admin3 159391)
admin3
705 élménybeszámolót írt
705
17 éve tag
2013.04.23. 11:58
Először is elnézést kérünk a késői válaszért, külföldön tartózkodtunk és csak az irodában fértünk hozzá azokhoz a levelezésekhez, aminek alapján utána tudtunk nézni, mi történhetett.

Az a furcsa helyzet állt elő, hogy sajnos mindhárom fél (a mi részünkről, a Flattachi Tourismusbüro, valamint a vendég) részéről félreértés történt.

Az adott csomagajánlat (3 éj szállás, 3 napos síbérlet, félpanzió) ahogy a csomagban is írtuk 3 éjszakára van kiajánlva. Az "éjszakák száma" mezőbe viszont a vendég részéről 4 éjszaka lett beírva, ezért érkezett a partnerünktől drágább ajánlat, mint a kiírt csomag. Természetesen a Tourismusbüronak rá kellett volna vezetnie a vendéget a 3 csomagos ajánlatra, de ezt sajnos elmulasztotta.

A Gästehaus Maier viszont nem foglalható félpanzióval, csak reggelivel, ezt sajnos mi néztük el és emiatt ezúton elnézést is kérünk (a reggelis ár természetesen olcsóbb is összesen 24 euróval). Ettől függetlenül a 209 eurós ajánlat (3 éj szállás, félpanzió, 3 napos síbérlet) foglalható a Gasthof Pension Innerfraganter Wirt***-be https://sielok.hu/szallas/innerfraganter#akciok , ami egyrészt egy kicsivel magasabb színvonalat is képvisel, mint a Gästehaus Maier, másrészt pedig jóval közelebb is van a gleccser felvonójához! (az ajánlat csak a Síelők.hu-n keresztül foglalható)

Nem szándékozunk senkit sem átverni, ez amúgy sem vezetne semmire, már régen lehúzhattuk volna a rolót, ha ez így lenne. Elírások, félreértések sajnos előfordulhatnak, mint mindenhol máshol, de ezeket igyekszünk minimálisra csökkenteni!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.