Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Sör + Videó + Sí : kötetlen videóelemzés, klubestek topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
ozsi
2143 élménybeszámolót írt
2143
14 éve tag
2013.07.11. 23:18
Én azt hittem, hogy Feri bátyámmal kettesben eliszogatunk egy-két sört. Aztán öten voltunk, és Huli nem szervezi el magát, Lackónak meg nem jön közbe a lepkehimlő, akkor heten is lehettünk volna.
Nagyon jül éreztem magam, a Normafától a jó sítechnika élvezeti értékéig minden szóba került, beszéltünk arról, hogy lehet-e látni igazán jó mintákat a pályákon stb.
Aztán persze a már említett szuperlassított videó, ami valami csodát mutat a síelésből. De ezt még az ősszel biztosan elővesszük.
Összességében olyan volt ez az este, mint amilyennek megálmodtuk az SVS-t: iszogatunk dumálunk arról, amit mindegyikőnk megszállottan szeret. Kösz innét is!
Előzmény: (Rera 159865)
Rera
318 élménybeszámolót írt
318
14 éve tag
2013.07.10. 22:21
Na, azt azért nem gondoltam volna, hogy júliusban síelős videót fogok nézni, méghozzá pár tized, század (mittudomén-mennyi) másodpercet centinként követve, s a képsorból repetát fogok kérni az elemzés végén... Szóval köszönöm a kedves találkozót, ötösben jót beszélgettünk, na meg hallgattuk Ozsit, akinek a papája senkitől nem kért léclevágást, hanem azt maga cselekedte meg (bocs, muszáj megírni;). Élvezem a nyarat, és várom a telet!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.