Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Megelőzés topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2013.09.04. 21:09
Anno idején magam is önként dalolva kértem a biztosítást a kártya mellé de miután szembesültem a korlátaival, lemondtam. Az ügyintéző ezerrel le akart dumálni róla, de miután néhány ténnyel szembesítettem már nem volt annyira lelkes a rádumálásban :D
Előzmény: (Xero 160321)
Xero
882 élménybeszámolót írt
882
15 éve tag
2013.09.04. 20:37
Minden évben felhív a bankom és minden évben biztosítást akarnak a kártyákhoz. Minden évben rákérdezek, hogy "extrém" sportokra (igen a síelés/boardozás is ide van sorolva) is érvényes-e a biztosítás és minden évben nemleges választ kapok. Ezek után megköszönöm az információt és közlöm, hogy nincs akkor rá szükségem.
Előzmény: (maci-laci 160303)
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2013.09.02. 22:25
Lájk csúnya szóval élve. Bevallom a soraid olvasva nem ezt vettem le, de örülök, hogy te is is így látod.
Még egy szösszenet a hezitálóknak. a biztosítók orrvérzésig erőltetik a bankkártyákhoz tartozó biztosításokat amit sokan készpénznek vesznek, hogy a biztosítás kipipálva. No Ők nagyot tévednek, mert ezek nem érvényesek minden eü intézménybe, csak oda akivel az adott biztosító partner. A mentő a legközelebbi kórházig visz és ha az nem partnere az adott biztosítónak akkor fizethetsz, vagy a saját költségeden elmész egy olyan helyre ami partner a biztosítóval. Egy fórumtársuk társaságában megtörtént már az eset. Mindenkinek azt javaslom, hogy olvassa el az apró betűket is.
Előzmény: (TKata 160302)
TKata
214 élménybeszámolót írt
214
15 éve tag
2013.09.02. 22:05
"A legjobb, ha megvan mindkettő."
Teljesen egyetértek. Minden előttem szólóval. A félreértések elkerülése végett, én magam is meg szoktam kötni a megfelelő utasbiztosítást. Csak azért nem árt tisztában lenni dolgokkal.
Itt egy történet, milyen váratlan események lehetnek. Egyik síelésünk alkalmával az egyik csoporttag orra bukott, úgy, hogy a síléce hegye felsértette az órát. Semmi komoly baja nem történt, csak azon a szép fehér havon nagyon viritott a piros vére. Megjelentek a hegyimentők és elkezdték faggatni. Némi nyelvi nehézség és kommunikációs félreértést követően nyakcsigolyatörés gyanúját feltételezve fej rögzítőt tettek rá, levitték a hegy aljába és mentővel be a nem túl közel lévő város kórházába. Röntgen után kiderülve, hogy semmi baja, kitették a kórházból. Este kilenc felé ott állt az utcán egy szál sínadrágban, és senkit nem érdekelt (egész addig még a toló kocsiból sem engedték kiszállni). Kerített egy taxit, és azzal jött vissza a szállásra. Most jön a lényeg, bocsi a hosszú felvezetésért, itthon a biztosító a taxi számlát kifizette.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.