Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a La Rosiere topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
phangan1
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2013.10.16. 14:49
Szia!

Igen, egyénileg szerveztük meg, de a skilines-nal láttam szállást idén is oda. Busz gondolom csak akkor van, ha osszejon annyi emberük, vahy esetleg a la plagne-i utasokkal... Szerintem kérdezd meg oket!
Előzmény: (- Marky - 161516)
- Marky -
754 élménybeszámolót írt
754
15 éve tag
2013.10.16. 12:37
Szia

ide hogy juottatok el? gondolom egyénileg, mivel buszos utat nem nagyon találok, valószínű ezért is kerülte el a figyelmemet eddig. Pedig első látsára egy próbát bőven megérne

üdv
Marky
Előzmény: (phangan1 161507)
phangan1
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2013.10.16. 10:16
Sziasztok!

Mi is voltunk Rosiere-ben 2012-ben és az egyik legszuperebb sielesunk volt!
Mivel látom, hogy nem sokan jártak itt, gondoltam én is írok véleményt, gesaval értek egyet, bármikor újra visszamennek, pedig sok nagyobb és elvileg jobb terepen jártam már.

Az apartman alapterülete szokásos, de nem nagyon kicsi, viszont a konyhában minden kutyu volt, ami máshol nem jellemző, raclett sütő, fondu szett, mikro és grillsuto, rengeteg edény. A franciakkal eddig sem volt bajom, az irodák általában segítőkészek, de itt különösen, olyan kisvárosi hamgulat volt, mintha mi is ott laktunk volna.

A pályák: igaz, nincs mozgojarda, futott ülés, szupergyors ulos lift, illetve nem mindenhol, cserébe viszont billiard asztal simasagu pályákon csuszhatsz, amiken szó szerint nulla ember van, nagyok sok széles, király piros pálya van. Freeride lehetőség korlátlan, ki is használtuk, és mivel nincs tomeg (januárban voltunk, februárban érkeznek inkább tobben), ezért a szűz terepek akár napokig megmaradnak, nem úgy, mint máshol, ahol egy hóesés után délre már minden free terep ossze van turva.

Mi egy kb. 30 fős társasággal voltunk és mindenkinek tetszett a hely. Nyilvan pl. Tignes-sel nem lehet nagysagban összehasonlítani, más a terep profilja, de szerintem nagyon ott van. Például 3 völgybe nem vagyom újra, mert ugyan 3x ennyi pálya van, de óriási tömeg, osszeturt pályák voltak mindenhol, igy ott kevesebbet csusztunk és 10x ennyit bosszankodtunk, hogy vajon miért nem csinálják meg a pályákat...
Rosierben szamtalamszor hittem aut, hogy lezárt pályára tévedtem, mert egy lélekkel sem találkoztam közben, nem volt rossz :-))

Osszessegeben, aki egy "titkos" gyongyszemet keres, nem akar nagy csoportokkal találkozni és mindennap discoba járni, viszont jó pályákat keres, annak melegem ajánlom!!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.