Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 3, rendezés:
Előzmény és válaszok a 3 völgy: Val Thorens, Les Menuires, Meribel, Courchevel topikból
Üzenet szövege
Feladó:  XeroFérfiHaladó síelőHaladó snowboardos
Dátum: 2013.12.13. 18:05
(Üzenetazonosító: 164246)
Xero Hozzászólások: 882
Regisztrált: 2008.11.26.
21 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

A FolieDouce bezár a pályák után, tehát ott nem maradhattok. Lényegében az ottani buli a Malaysiaban folytatódik. A személyzetben vannak is átfedések.

Egyedül a Malaysia tarthat nyitva egy bizonyos idő után. Azt passzolom, hogy meddig, én úgy 4-5 órára saccolom (az ablakunk alatt volt tavaly szinte és egy-kétszer meg is látogattuk).

Én nem vállalnám be az első felvonót. Szerintem alap hangon 4-5 óra várakozás lenne a tökfagyasztó hidegben. Ha alaposan fel vagytok töltve, még akkor is fájdalmas pár óra után.

Érdemesebb szoros barátságokat kötni az ellenkező nemmel (piszok egyszerűen foghatóak a brit lányok ;) ) és ideiglenes szállást intézni. :P De ha tudjátok azért valahogy mindenképpen oldjátok meg. Életem két legkomolyabb alpesi éjszakája pörgött ott végig. :)
Előzmény: (Giovanni 163833)
Feladó:  Adam87FérfiHaladó síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2013.12.12. 22:57
(Üzenetazonosító: 164209)
Adam87 Hozzászólások: 5
Regisztrált: 2011.03.17.
21 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Mi tavaly voltunk Orelle-ben. A korábbi kérdésedre válaszolva az apartmanokhoz tartozó központi épület aljában van bolt, ott majdnem mindent meg lehet venni, de volt olyan nap, hogy val thorensben bevásároltunk cidréből meg egyebekből és még éppen az utsó felvonókat elkapva teli hátizsákokkal értünk haza mindenféle jóval. Szerintem jó választás Orelle-be menni, nagyok és kényelmesek az apartmanok, és nem kell nagyon sokat utazni a felvonókkal sem. Mi is terveztünk egy ottmaradós bulit, volt egy ismerős, aki végül nem tudott elszállásolni, ezért nem vállaltuk be a Thorens-i éjszakát. Elvileg ki lehet húzni az éjszakát, 6ig van buli. A folie douce-hoz egy 6üléses felvonóval lehet feljutni, nem hiszem, hogy nyitva marad, szerintem sötétedéskor a party over. Orelle-i apartmanegyüttesnek van egy bárja, ahol tartottuk 1 v 2 bulit a lengyelek és a szerbek, de azokról sajnos lemaradtunk, mert valahogy mindig másnapra estek ezek az event-ek. A faluban lent a kabinos aljában van egy ír pub, ott is vannak hirdetett akciók, viszont korán zár
Előzmény: (Giovanni 163833)
Feladó:  GiovanniFérfiHaladó síelőHaladó snowboardos
Dátum: 2013.12.07. 12:37
(Üzenetazonosító: 163833)
Giovanni Hozzászólások: 9
Regisztrált: 2012.01.04.
3 síterepet értékelt

Egy kérdésem azért még lenne Val Thorens-el kapcsolatban.A Val Thorensi éjszakában jártas emberekhez fordulnék.Január végén Február első hetében a LaFolieDouce éjszaka is nyitva van? Ha igen, akkor meddig?El lehet-e tölteni ValThorensben egy éjszakát szállás nélkül?Pl. bulizni valahol reggelig!? A társaságban lenne egy két vállalkozó szellemű fiatalember aki megpróbálná mert Orelle-ben nincsen éjszaka semmi mozgás.Thorensben síelős nap után ottmaradnának bulizni és reggel az első felvonóval mennének vissza Orelle-be. Megoldható-e???? :D
h i r d e t é s


laponként: összesen 3, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »