Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Bosznia-Hercegovina: Jahorina topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
tetlak.ors
6 élménybeszámolót írt
6
11 éve tag
2014.01.28. 14:55
Elsősorban az hiányzik, hogy szerb/bosnyákon kívül sehol nincs meg semmi (vagy csak nagyon véleményes szinten) és az irodától is vegyesen jön bosnyák nyelvű itiner, Google Translate színvonalú szöveg és egyszer-egyszer korrekt mail is. Ajánlották például, hogy egyeztessünk az angolul beszélő szállástulajjal, na ő egy szót nem tud semmilyen nyelven, az iroda meg tökéletesen rugalmatlan.
Ha nem lenne ott az 50% foglalónk, még jól is szórakoznék rajta : )
Előzmény: (Pulmy 168184)
Pulmy
869 élménybeszámolót írt
869
13 éve tag
2014.01.28. 14:40
Velünk teljes egészében korrektül kommunikáltak(angol)folyamatosan.Minden kivánságunk szó nélkül teljesítették,a foglalást is korekten módosították,igaz az általuk adott időpontra. Mi csak e-mailben tárgyaltunk mindig.
tetlak.ors
6 élménybeszámolót írt
6
11 éve tag
2014.01.28. 14:29
Szombaton indulnánk egy hétre, 50% előleget már lehúzott a jahorina.org mögötti iroda, úgyhogy mi is elég rendszeresen frissítjük az előrejelzéses oldalakat : ) Örülnék neki, ha valaki tudna segíteni, mert sajnos semmiféle délszláv nyelven nem beszélünk, más nyelveken meg valami botrányos a "kommunikáció".
Lehet arról tudni valamit, hogy a jövő hétre mire számítanak? A meleg és az eső mennyire fogja lekapni a mostanában leesett havat?
Más pályák (Bjelasnica, esetleg Kupres) mennyire jelenthetnek alternatívát, azokon lesz hó?
Illetve visszaválthatóak-e a síbérletek Jahorinán?

Meg még annyit, hogy bármilyen változtatást szerettünk volna, nekünk folyamatosan áprilisig tartó telt házat kamuznak, ehhez képest nyilvánvaló (látszik a webkamerákon), hogy alig van valaki.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.