Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Schladming 4 hegy: Planai - Hochwurzen - Reiteralm - Hauser Kaibling topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
JZ
51 élménybeszámolót írt
51
18 éve tag
2014.02.06. 09:23
Egyetértek az előttem szólóval, valóban nagyon jó kék pályák vannak, főleg Planai-hoz képest. És a tömeg is kevesebb, mint Planai-on, bár szombaton itt is nagyon sokan voltak. Negatívum szerintem, hogy a bérlet drága, mivel Schladming része a Ski-Amadénak, így egy 5 napos bérletnél január végén 50 Euró különbség is van pld. a Lungau bérlethez képest. Ezért és a változatos síterepek miatt is én Lungaura szavazok.
Előzmény: (pigeon 168898)
Olasz Gergő
571 élménybeszámolót írt
571
17 éve tag
2014.02.05. 15:20
Valóban nagyszerű hely, a pályakezelőktől nagyon sok sípálya tanulhatna, billiárd asztal símaságú reggelente.
Előzmény: (pigeon 168898)
pigeon
38 élménybeszámolót írt
38
16 éve tag
2014.02.05. 13:25
Sziasztok!

Méltatlanul kevés szó esik itt Hauser Kaiblingról, pedig szerintem tökéletes választás annak is, aki nemcsak beszállóhelynek használja a 4 hegyre, hanem itt tölt el egy egész hetet. És családi síterepnek, kezdőbb sítudással, is kiváló. Nagyon jó lejtésű, széles és hosszú kék pályák vannak itt: kezdőknek a 3-as felső szakasza, aztán jöhet a meredekebb letörésekkel is tarkított alsó szakasz, illetve a 8-as pálya - ez egy igen kellemes, lankás és nagyon széles kék pálya egyetlen meredekebb letöréssel. A hab a tortán pedig a 4-es pálya. Jó lejtésű, hihetetlen széles, hosszú kék pálya, számomra a csúcs ebben a kategóriában:-)) A 8-as pályáról még annyit, hogy a múlt héten itt lettem gazdagabb azzal a régen áhított síélménnyel, hogy "saját" pályán síelek. Valamilyen rejtélyes ok miatt 10 óráig rajtam kívül szinte senki nem síelt itt, aztán hirtelen megérkezett a "tömeg". És mivel itt reggel a liftek már f9-kor indulnak (a kabinok n9-kor), így jó néhány kört lehetett tenni békés magányban...
A 4-es mellett található tányéros lifthez pedig kitűnő gyakorlópálya szakasz tartozik.

Kisgyermekes családok számára családi síbérletet (Jungfamilienkarte) kínálnak felár nélkül, azaz anyuka és apuka legálisan cserélgethetik a síbérletet!

A helyi síiskoláról is csak jókat mondhatok, bemelegítésnek 2 órás magánoktatással kezdtük. Egy nagyon szimpatikus pasi volt az oktatónk, aki "húzta-vonta" a lányomat a pályákon, aki persze mindezt nagyon élvezte, és a 2. óra végére már számomra is hihetetlen sebességgel, és ami a fontosabb, biztonsággal közlekedett az amúgy már elég buckás terepen.

És a tökéletes síélmények mellé igen jó szállást is találtunk a Berglandhaus Martinban. Apartman kategóriában ár-érték arányban a környéken eddig nálunk ez volt a nyerő.(szépséghiba: a ház 1130 mes magasságban van, durvább havazásnál hólánc nélkül nem lehet feljutni - szerencsére nekünk ez a kaland kimaradt:-))

A múlt heti csodálatos síút után megint úgy jöttünk innen haza, hogy jövőre újra ugyanitt:-))

Linda
A 6-os átsíelő szakasza.
Reggel a 8-as pályán.
SAM-2929.JPG
SAM-2945.JPG
A 4-es sz. kék sztráda:-))
SAM-2950.JPG
Kilátás a Berglandhaus Martinból
SAM-2889.JPG
Privát szánkópályánk:-))
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.