Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Val di Fiemme topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
TZoli
1156 élménybeszámolót írt
1156
20 éve tag
2014.02.18. 12:48
Ugyan nem vagyok jó angolból, de nekem ebből az jön le, hogy +20% ráfizetéssel. 3 éves gyerekig és a családi állapotot igazolni kell. Nem érvényes (kizárva) a szezonbérletre meg a 12 naposra.
Előzmény: (Bello 170032)
Bello
25 élménybeszámolót írt
25
14 éve tag
2014.02.18. 12:35
Helló, csak egy megjegyzés kisgyerekkel síeléssel kapcsolatban hátha másokat is érdekel: A Dolomit Superski bérletnél (ami ide is érvényes) van lehetőség hivatalosan is egy bérlettel felváltva síelni mindkét szülőnek ha a kicsi három évnél fiatalabb.

Részletek itt: http://www.dolomitisuperski.com/en/ski-pass/assortment-of-ski-passes

Furthermore the transferrable multi day ski pass (+ 20% on price list) enables alternate supervision; only for parents with a child up to 3 years (born after 30.11.2010 - excluding seasonal pass and 12-day pass in season. Proof of family status is required
Előzmény: (malacy 169945)
malacy
126 élménybeszámolót írt
126
16 éve tag
2014.02.17. 13:41
Üdv mindenkinek!
Pénteken érkeztünk haza eme csodálatos régióból.
Szállásunk Cavalese mellett Panchia településen volt. Hotel Regina. Csak ajánlani tudom. Apró szépséghibája, hogy nem volt fűtött sícipő szárító, de annyi baj legyen.
Az időjárás vegyes képet mutatott, az első két napban sok hó esett lent is, fent is. A bizonytalan körülményekre való tekintettel, a szálláshoz legközelebb eső cermisi pályákra mentünk csúszni. Két helyről lehet becsatlakozni. Cavaleseből, ahova visszacsúszni nem lehet, mivel a kabinos egy szakadékon át halad a következő állomás felé, illetve Fondovalle állomásról, ami tulajdonképpen a kabinos második megállója. Ide már vissza lehet csúszni fentről, az Olimpia pályák jóvoltából. A felső kettő fekete, az alsó szakasz piros, ez volt a nagy kedvenc. Vasárnap, szerdán és pénteken ki van világítva, este fél nyolctól fél tizenegyig. A többnapos bérletek érvényesek az éjszakai síelésre is, amúgy 17 Eur.
A fenti részeket négyülésesek szolgálják ki, a buborékot hiányoltam, amúgy gyorsak, a sorbanállás ismeretlen fogalom.
Havazás esetén a lankásabb kékek nagyon hamar buckássá válnak, a haladó pályák kevésbé megviseltek.
Van egy hosszú erdei út, a Via del Bosco, ami végig lankás, viszont sok a hajtűkanyar és a szakadék. Mivel erdőben fut, jegesedésre hajlamos.
Harmadik napra bejött a jó idő, részünk lehetett az oly sokat emlegetett csodálatos panorámában, kiválóan kezelt pályákon hódolhattunk a sízés örömeinek.
A cermisi rész maga nem nagy, pár napos síelésre kiváló, aki egy hétre megy úgyis ellátogat máshova is a völgyben.
Családoknak kimondottan ajánlom, olcsó gyermekfelügyelet(16Eur/nap), játszóház, tanulópálya varázsszőnyeggel, szánkózási lehetőség, szánkóbérlés (5Eur/nap).
Van lehetőség pontos jegyet vásárolni, 460 pontos 40Eur, 1400 pontos 100 Eur. Látogató jegy, aki nem síel egyszeri útra oda-vissza 8 Eur. Ezeket csak azért írtam le, mert egy kisgyermekes család mint pl. mi nem tudja a kettő többnapos bérletet kihasználni, jó alternatívát jelentenek ezek a pontos jegyek. Cserélgetni szolídan, de lehet. A többnapos bérletre ráírják férfi vagy nő a vásárló, de soha senki nem nézi.
A síbuszközlekedés is jól szervezett, mi ugyan autóztunk, de nem hallottunk rá panaszt. Rengeteg megálló van, mindenhol kitáblázva a menetrend.
Ha első nap nem síel valaki, érdemes rászánni utazás után is az időt a felderítésre, elsőre nem egyszerű a becsatlakozási pontokhoz odatalálni autóval.
Tartalmas jó síelést tudhatunk magunk mögött, jövőre egy hétre tervezünk, mert kíváncsiak vagyunk a latemari lejtőkre is!
Képeket majd csatolok, illetve van egy fotóalbum feltöltve.
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.