Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Isola 2000 topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
wolf
15 élménybeszámolót írt
15
13 éve tag
2014.03.12. 20:57
Szia!

Internetes foglalás volt, egy eddig számomra ismeretlen "irodánál". Szállás + bérlet csomagot fizettünk, egyéni úttal. A Les Adrets** és a Terrasses d'Isola**** közül lehetett választani...

Üdv: Wolf
Előzmény: (- Marky - 171415)
- Marky -
754 élménybeszámolót írt
754
15 éve tag
2014.03.12. 08:21
Szia

Irodával voltatok, vagy egyéni szervezés? A szállás miatt kérdezem, nem találtam egyik iroda ajánlatában sem (már azok közül akit ismerek), viszont a végösszeg alapján úgy tűnik, minth csomagban vettétek volna az utat

köszi
Marky
Előzmény: (wolf 171318)
wolf
15 élménybeszámolót írt
15
13 éve tag
2014.03.09. 16:52
Üdvözlet Mindenkinek!

Január végén töltöttünk el egy igen kellemes hetet, itt Isola 2000 sípályáin, jobbára tiszta, napfényes időben. Érkezésünket megelőzően - a hírek szerint - 189 cm friss hó esett a hegyen. Hóhatár alatt (a völgyben fekvő falvak közötti útszakaszon) heves esőzések tették kényelmetlenné a közlekedést: a hegyoldal egy része megcsúszott, fennakasztva egy ideig a közúti közlekedést. Mi már eltakarított, száraz aszfaltúton tettük meg az utolsó, 16 km hosszú szerpentint, ami Isola 2000 apartmantelepre visz fel.
Isola sípályáit célszerűen a Riviéra felől lehet megközelíteni. A kb. 60 km-re lévő tengerparton, Nizza pálmafái alatt még +17 fok volt, ami érdekes kontrasztot képzett a közeli síterep vonatkozásában.
Szállásunk a Les Terrasses d'Isola nevű nyolcemeletes apartmanház legfelső szintjén volt, tetőtér beépítéssel. Kiválóan elfértünk a 6 személyes lakásban: tágas nappali-konyha, hatalmas hűtőszekrény fagyasztóval, villanytűzhely mikróval, két modern fürdőszobával. Az árban benne volt az (iker) épület aljában lévő uszoda használata is.
Most jöttünk el a franciákhoz negyedszer, de mondhatom, megint jól tettük. A hosszú utat kárpótolja a környék közel háromezres csúcsainak látványa, a szerteágazó pályarendszerek, a tömeg hiánya és nem utolsó sorban a rendkívül kedvező árak (69 eFt/fő szállás+bérlet egy teljes hétre! kaját vittünk, a benzin meg öt főre szétosztva) igazán megéri, hogy eljöjjünk ilyen messzire.
Azt hiszem, még el fogunk jönni ismét egy hasonló helyre!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.