Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Verbier, Nendaz, Tyon, Veysonnaz (4 Vallées) topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Sizsuzsa
121 élménybeszámolót írt
121
14 éve tag
2014.10.08. 05:43
Szia Adrienn,
azt, hogy kinek milyen bérletet éri megvenni a sítudás, és az alapján kell eldönteni, hogy hogyan szeretné az egy hetet eltölteni.
Goloékhoz hasonlóan mi is Nendazból Siviezbe jártunk át, - a síbusz közlekedés jó - de mi a freeridesok mekkáját csak a kabinból csodáltuk. Legtöbb időnket a Printse területén kívül töltöttük, nekünk nagyon bejött a verbieri rész. Ha a kisebb területet válsztjátok, megnézni mindenképp érdemes, az ottani csúcsok csodálatosak.
A bérlet vásárlásról annyit, hogy ha ott veszitek célszerű CHF-ban venni, mert az eurot elég kedvezőtlenül váltják át.
golo
959 élménybeszámolót írt
959
14 éve tag
2014.10.07. 22:57
Szia,

mi Nendazból jártunk át Siviezbe, mert felvonóval a hóhelyzet nem tette lehetővé az átjutást. Ott lehet naponta is kiegészítőt venni a heti bérlet mellé, ezt én 3 alkalommal tettem meg, főleg a Chassoure, Tortin és a Mont-Gelé felvonók miatt. Freeride szempontból Nendaz és Siviez jött be legjobban, ezért is jártunk át, Verbié nem tetszett, mert mindenhol kerítésekbe ütköztünk. Veysonnas/Tyhonban 1 napot töltöttünk, itt inkább könnyebb pályák és parkok találhatók. Nekünk nem érte volna meg a teljes 6 napos, Verbier-hez elég volt 1 nap is, és ez is inkább csak egy kirándulás volt (Mont-Fort).
Tompa Adrienn
1 élménybeszámolót írt
1
9 éve tag
2014.10.07. 14:26
Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy 4 Völgybe megyünk síelni majd január végén, Veysonnaz-ba. Aki járt már arra felé, tudna egy kis felvilágosítást adni bérlet ügyben? A Printse elég-e 6 napra, vagy inkább vegyünk kiegészítőt? Ott helyben is lehet-e venni kieg bérletet, vagy van egyáltalán napi jegy? Illetve, hogy milyen városka ez a Veysonnaz?

Előre is köszönöm! :)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.