Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Fischer Vacuum vagy Atomic Hawks Memory Fit? topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
300 élménybeszámolót írt
300
17 éve tag
2014.12.10. 08:55
A Németh Csaba által már ajánlott Matshi- intersport üzlet szolgáltatásait tudom ajánlani, ahol örök garanciát vállalnak a cipő alakítására, ami azt jelenti, hogy bármikor visszamehetsz a jelentkező problámával, ingyen korrigálja neked a mester.
A Fischer vacumot mondjuk nagyon nem ajánlotta, magam sem adnék érte pénzt, de aki veszi hát vegye ha nem talál jobbat a piacon.
Az említett üzletben több márka közül lehet választani, amit lábra is alakít az úr. Én nem nála vettem, de megcsinálta így is 30eu-ért 14 ponton nyomta meg a 2 cipőt.Igaz az ár kedvezményes lehetett mert Hochkar-os síoktató ruhában voltam nála, így mint régi ismerőst fogadott....
De a lényeg az hogy ő a legjobb akit én ismerek a közelben, egy Hochkar-os sieléssel össze lehet kötni a dolgot.
Egy tapasztalat még: nagyon nem tudtam elképzelni hogy tudják elviselni a kollegák egész nap a versenycipőt a lábukon 130-as Flexindex-el,mindaddig amíg megcsináltattam az enyémet, ami 150-es! és olyan jól sikerült, hogy most azon töröm az fejem, hogy óvjam meg a kopástól-elhasználódástól, mert szeretném minél hosszabb időn át ezt használni!
Ha találtál megoldást, kérlek írd meg a tapasztalatot, mert szívesen olvassuk a fórumon további tapasztalatszerzés céljából. :-)
Gyogyókapitány
4 élménybeszámolót írt
4
13 éve tag
2014.12.10. 08:20
Igen, tudom..de Én mindenféleképpen Ausztriában szeretném elintézni, mert ha otthon pl lenne is, akkor is biztos vagyok benne, hogy itt Ausztriában sokkal nagyobb tapasztalatuk van a technikával kapcsolatosan. Illetve előtte egy lábvizsgálat is nagyon hasznos lehet. Igazából már nagyon sok fórumon utánaolvasgattam a dolognak, csak kíváncsi vagyok az otthoniak véleményére is:) Közben sikerült utánajárni, hogy az utánaalakítást más üzletben is megcsinálják..50 euró..ami végülis,ha pl egy tavalyi modellt veszel fél áron, akkor az egy teljesen baráti ár.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.