Előzmény és válaszok a Osztrák autópálya tapasztalatok topikból
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üzenet szövege | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Ezek villognak? Párszor már mentem gyorsan, de villanás nem volt és csekk se.
Előzmény: (Alpinboarder 177030)
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Ismerőst karácsony előtt az egyik le is villantotta este kifelé menet. Most várják, hogy mi lesz, mit hoz a postás.
Előzmény: (Hogwash 176988)
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Én is láttam! Gondolom mióta kiküldik ide is a büntit, lett értelme...
Előzmény: (RM 176980)
|
h i r d e t é s
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Hazafelé tűnt fel, hogy a Bécs (Schwechat)- Budapest (Nickelsdorf) A4-es szakaszon 3 db telepített trafipax is megjelent az osztrák oldalon. Nem voltak kitáblázva, csak az út mellett volt 2 fényképező doboz helyenként. Ez másnak is feltűnt már? (Egyik a Pandorfi lehajtó körül volt a másik ~15km-vel előtte a harmadik 15k-vel utána ...)
|