Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Pantherophis
57 élménybeszámolót írt
57
13 éve tag
2015.01.19. 00:58
Egy ilyen szezonban (ami már zsinórban a második, talán sosem volt még hasonlóra példa, hogy két ennyire meleg tél legyen egymás után...) el se tudom képzelni, mekkora veszteségek lehetnek ahhoz képest, mintha normális tél lenne. Ezek után nem is várható, hogy kedvezményes bérletek lesznek. Egyébként nem hiszem, hogy szignifikánsan többen mennének el egy alacsonyabb jegyár esetén sem; azt hiszem nem a teljes ár tartja távol az embereket, hanem a meleg, a foltosodó pálya és a hómentes környezet.
Őszintén remélem hogy a február kompenzál valamit, mert most rosszul néz ki a helyzet a hazai síterepeknek, és sajnos még közel sem látszik a fény az alagút végén. Lehet, hogy hamarosan eljutunk oda, hogy 3-4 évente lesz csak rendes tél nálunk...?
szilvih0106
10 élménybeszámolót írt
10
13 éve tag
2015.01.19. 00:06
Először látogattunk el Eplénybe családostul, 2 felnőtt, és 2 kisiskolás gyerek. Egy pályára lehet azt mondani, hogy rendben van, a másikon már nagyon kellett kerülgetni a sárfoltokat. Sajnos a pályán nincs kiírva, hogy hányas számú, így megmondani sem tudom, melyik volt.
Pozitívum a hétvégében: Nem voltak sokan, felvonónál egyszer sem vártunk. Liftkezelők figyeltek ránk (pozitívum két gyerekkel) A pálya még este sem volt túlzottan összedobálva, síelhető volt. Jó dolog az esti nyitvatartás, mert többnapos bérlettel az ember kiszállhat délben egy jó nagyot pihenni. Szuper még a beülős lift (lusták vagyunk húzatni magunkat).
Negatívum: 1.Elindul az ember a pályán, és fogalma sincs, milyen nehézségű, ez elég nagy problémát okozhat pl. kezdők vagy kisgyerekesek számára. 2.Szomorúan nézegeti az ember a teljes pályatérképet, amikor csak egyetlen pálya síelhető. Arra gondol, hogy ugyanannyit fizet akkor is, mint most.
Kérdésem: Miért nem mérséklik a jegyek árát ilyenkor, szerintem többen ki is mennének? A kevesebb pályával kevesebb a költség, így talán a jegyek ára is elbírná a csökkentést, sőt növekedhetnének is a bevételek sok kicsi sokra megy alapon. Ezen kívül nagyon örülnénk a családi kedvezménynek, ahogy Mátraszentistván is csinálja.
Egyébként összességében jó éreztük magunkat, csak mint mondtam, sokalltam a 35 ezer forintot a két napért/ egy pályáért.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.