Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Semmering - Hirschenkogel topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Adri-ka
3 élménybeszámolót írt
3
9 éve tag
2015.01.22. 09:21
Igazatok van, azt hiszem, hogy én is azért háborodtam föl Ennyire, mert eddig jellemzően nekünk is pozitív tapasztalataink voltak a felvonósokkal kapcsolatban.
Előzmény: (akatonka 178389)
akatonka
25 élménybeszámolót írt
25
12 éve tag
2015.01.22. 08:10
Nekem meg pontosan egy ezzel ellentétes liftkezelői magatartást volt szerencsém megtapasztalni az elmúlt szombaton, az esti sízésen. Két (kis)gyerek belemerülve a snowboardozásba akkor csúszott le a felvonóhoz, amikor azt már percekkel előtte le is állították, de a liftkezelő gondolkodás nélkül újraindította a liftet azért, hogy a két "csibésznek" ne kelljen felgyalogolnia a pálya tetején lévő parkolóig. Igaz ez Magyarországon, Mátraszentistvánon történt.
Előzmény: (csabeszka 178229)
csabeszka
285 élménybeszámolót írt
285
14 éve tag
2015.01.19. 12:48
Na ez a merev szabálykövető, de teljesen primitív, embertelen hozzáállás. Igaz,ha 16.00-ig lehet felszállni, ne jöjjenek már 10 perces késésekkel, de 2-3 (öt) percen vitatkozni kicsinyes, bunkó, tahó hozzáállás, Az ilyenen én is nagyon ki tudok akadni. Ugyanakkor csak emiatt szerintem kár azt kijelenteni, hogy ide többé nem jövök....ilyen bárhol előfordulhat, mert a nagy-számok törvénye alapján ilyen hozzáállású emberek mindenütt vannak csak nem biztos, hogy összefutsz velük.
Előzmény: (Adri-ka 178212)
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
Adri-ka
3 élménybeszámolót írt
3
9 éve tag
2015.01.19. 10:06
2015. Január 18-án voltunk ezen a pályán. 3 családdal együtt döntöttünk úgy, hogy ide jövünk.
Fél egyre értünk oda, síeltünk es szánkóztunk is.
A pályán rengetegen voltak, az 1-es és a 2- es pálya minősége elfogadható volt még a sok síelő és snowboard-os ellenére is. A 4-es pálya már buckás volt délutánra.
A szánkópálya minősége nagyon rossz volt, pedig pont a szánkózás miatt jöttünk ide.
A legfontosabb, pedig amiért a beszámolót írtam, az a személyzet kriktikán aluli viselkedése volt. A gyerekeink 15.20-kor lementek a szánkópályán. A pálya rossz minősége miatt olyan sokáig tartott a csúszás, hogy 15.53- kor tudtak csak visszaszállni a liftbe. Mi, felnőttek, a felvonó tetején vártuk őket, hogy a nap végén lecsúszunk síléccel, a többiek pedig a felvonóval lemennek és leviszik a szánkókat. A lift a gyerekekkel 16.02- kor ért fel, ők kiszálltak, a többiek pedig ugyanabba a kabinba be akartak szállni. A felvonósok viszont már nem engedtek beszállni senkit, mondván, hogy 16.00- ig van lift. Volt köztünk 2 személy, akik semmivel nem tudtak lejönni csak gyalog. Ezt a minősíthetetlen hozzáállást nem bírom megérteni. Volt bérletünk, a lift az egész vita alatt működött, tehát ha engdték volna a társainkat beszállni simán leértek volna. Még egyszer jelzem, miannyiunknak volt bérlete. Azt gondolom, hogy 2 gyalogost a pálya zárása után is kötelességük lenne lehozni még akkor is, ha a saját hibájukból maradtak fönnt a hegyen. De erről most nem volt szó, mert a szánkópálya rossz minősége miatt nem tudtak a gyerekeink hamarabb visszajutni a találkozási pontra.
Végül lejöttünk együtt a sípályán, de kb. 3/4 óráig tartott. Közben a köd mellé még be is sötétedett, ami meg már igazán veszélyes volt.
Ezek után mi biztos, hogy, soha többet nem megyünk oda síelni, és nem is ajánlom senkinek.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.