Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Rogla topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
eRh75
17 élménybeszámolót írt
17
14 éve tag
2015.03.11. 14:01
Szia !

Amikor mi voltunk járt az 5 évesnek is külön bérlet.
Előzmény: (Ariel14 181835)
Ariel14
4 élménybeszámolót írt
4
9 éve tag
2015.03.07. 09:31
Szia Apalermoi!
Most készülünk Roglába, 2 gyerekkel, és a Hotel Roglát néztem ki szállásnak, a Rogla sí csomaggal.
Esetleg tudsz abban segíteni, ha az ötévesemnek igénybe vesszük az 50%-os kedvezményt, ahhoz jár ingyen síbérlet? Vagy az akciós csomagban nem jár neki semmilyen bérlet, és ezért kell átgyömöszölni a gyereket szülővel együtt a forgókereszten? Melyik pályát tudja így használni?
Köszönöm, ha tudsz segíteni, Ariel.
Előzmény: (apalermoi 168637)
apalermoi
247 élménybeszámolót írt
247
18 éve tag
2014.02.02. 21:23
Most érkeztünk haza Rogláról, összességében pozitív élményekkel gazdagodva, mivel a család jól érezte magát, és a kiszolgálás is remek volt a Hotel Roglában.
Sajnos azonban az időjárás nem volt kegyes hozzánk, megkaptuk a zord szeles, havas, ködös, ónos esős napokat. Magam még csak csak kimerészkedtem, de 3 és 5 éves fiaimmal csak két-három síelhető napunk volt. Ez persze annak fényében pozitív, hogy indulás előtt három nappal alig volt a pályán hó.
A fentiek fényében az ideális körülményeket nem ismertem meg. Ami biztos, hogy a honlapon, nem tudni miért, csak a liftes térkép van kint (lehet, hogy nem véletlenül), ami kicsit félrevezető. A jurgovói oldalon az átcsúszó kék pályán kívül csak a 4 üléses (a térképet nézve) jobb oldalán lévő piros-fekete pálya van nyitva, és a túloldalon is vannak pályák amik nem működnek. Én például Síelők.hu egyébként elavult térképén található 4-5 pályákat nem vettem észre:)
Ha valaki csak az ülőliftet szereti, akkor egy elég gyengécske vagy egy kemény munkás pályán közlekedhet fel-le.
Sajnos 6 év alatti gyereknek csak úgy ingyenes a lift, hogyha begyömöszölöm magam előtt a forgókereszten, ez egy kis fekete pont. Láthatóan készülnek a márciusra, mert folyamatosan mentek az ágyuk a Planja oldalon (jurgovoi részen amikor arra jártam, nem láttam ilyet. A 3, 11, 6 (itt a lift két oldalán van már pálya) pályák nagyon kellemesek. De sajnos a holdbéli időjárási viszonyok érzelmileg a negatívba billentik a pályákról alkotott véleményem.
A Hotel Rogla rendben van, programokkal, jó kajával, tornacsarnokkal (fallabdaterem nem az igazi, egyébként pazar csarnok). A medence vizei wellnesshez kicsit hűvösek.
Ha legközelebb is Roglát választanánk, akkor a szoba kicsi mérete miatt elgondolkodnánk, mert a pótággyal bizony nem sok talpalatnyi hely marad, ami virgonc gyerekek esetén kissé nehézkes.
Ja igen! Bár szinte mindenki beszél angolul, a kiírások nagy része, és a Hotel Kocsma étlapja pl. csak szlovénül látható. Pl. az étterem WC-n csak felirat van:)??
Kérdés esetén szívesen nyilatkozom még.
Üdv.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.