Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Snowboard bakancs kérdés topikból

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
Idipolisz
62 élménybeszámolót írt
62
13 éve tag
2015.03.23. 00:13
Az én régi Nitro Anthem bakimban ugyanaz a bokafűző rendszer volt mint a Nike Lunarendorban csak vékonyabb fűzővel de a megoldás és a hatékonyság ugyanaz :) Nagyon szeretem azt a bakit a mai napig, több mint 250 nap van benne és még mindig makulátlan csak már nagyon puha :)
Előzmény: (cannibale 182341)
nitro.jpg
cannibale
270 élménybeszámolót írt
270
13 éve tag
2015.03.21. 20:25
Jómagam idén vettem először gyors fűzős bakit, nyolc évig fűzősben nyomtam így rohadtul kíváncsi voltam már egy ilyen bakira. Ez egy Nitro Anthem idei model. Jól tart és komolyan meg lehet húzni/szerintem annyira nem mint a fűzőset de erre nincs is szükség mert ezen a ponton túl már úgy is zsibbad/, egész nap tartja a lábam de, hogy ez gyors lenne ezt cáfolom, legalábbis nekem. A fűzőset sokkal gyorsabban vettem fel és le.A belső részről ennél a bakinál annyit, hogy nem cifrázták túl sajnos. Az anyag minőség jó de nem prémium. Persze ez egy hatvan rongyos baki/üzletben/ szóval nem egy Száz-húsz ezres de ár érték arányban nekem tökéletes.
Előzmény: (Idipolisz 182309)
Idipolisz
62 élménybeszámolót írt
62
13 éve tag
2015.03.20. 09:36
Azért milyen érdekes hogy a szezon előtt itt is és más fórumokon is lebecsülték és kifejezetten elavultnak titulálták a hagyományos fűzős bakancsokat. Néhány komoly gyártó mégis kiállt e mellett a rendszer mellett még a csúcskategóriás cipőinél is és láss csodát mindenki meg van vele elégedve míg a gyorsfűzős rendszerekkel hiába magasztalják az átlag felhasználók sokkal több gond van...Egyébként nem csak a külső befűző rendszer a lényeg, sőt a bokánk helyes rögzítésénél sokkal fontosabb szerepet játszik a belső fűzési rendszer ami néhány okosabb gyártónál (Nike-Nitro-Ride)egy külön a külső cipő belsejébe belevarrt bokafűzővel van megoldva. Ennél jobb sztem nem létezik. A felsorolt gyártóknak sem minden bakancsa ilyen és lehet hogy van olyan cég akit kihagytam de mindenképpen ilyen cipőt érdemes venni :)
Előzmény: (dtamas 182239)
Nike-Snowboarding.jpg
golo
959 élménybeszámolót írt
959
14 éve tag
2015.03.19. 23:14
Kerestem képeket a bakiról. Úgy látom, hogy van hely a lyukaknak, tehát hagyományos fűzőssé lehetne alakítani. Egy jó cipész biztosan meg tudná csinálni. Sajnos egyre kevesebb az ilyen öreg mester.
A bélést nem láttam, de gondolom, hogy a fogaskerekek koptak el, ezért lazul meg. Talán egy picivel vastagabb zsinór befűzésével, vagy a zárszerkezet cseréjével egy szakszervízben ez a probléma is megoldható.
Legközelebb pedig már Te is egy hagyományos fűzőset fogsz venni. :)
Előzmény: (dtamas 182239)
dtamas
53 élménybeszámolót írt
53
13 éve tag
2015.03.18. 12:02
sziasztok!
Snowboard baki segítséget szeretnék kérni.
Kb. 20 napja használom a Forum "The Booter" nevű bakimat, amely egy Highspeed damilos gyorskötéses példány.
Mostanában meggyűlt vele a bajom: mintha kitágult volna és enyhén mozog benne a lábam. Valamint egy egésznapos csúszás során 2-3-szor is utána kell húznom,mert mind a bélés húzózsinórja, mind a külső damilos gyorskötés enged a szorításból (a baki nyelve középről elcsúszik, a sarkam enyhén mozog a cipőben).
A boltban 1,5 óránát járkáltam benne 2012 decemberben, mikor megvettem, és utána az egész szezonban kényelmes volt és NEM mozgott benne a lábam.
Nem volt olcsó, és el lennék keseredve ha ilyen gyér élettartamra tervezték volna.Van vkinek ötlete, hogy tudom még legalább 1-2 szezonra jóval stabilabban használhatóvá tenni?
Köszönöm előre is a válaszokat :)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.