Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Cavnic - Kapnyikbánya topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Döbrögi
26 élménybeszámolót írt
26
8 éve tag
2016.02.02. 07:15
Köszönöm!
Kipróbáljuk
Előzmény: (JTL 187097)
JTL
72 élménybeszámolót írt
72
8 éve tag
2016.02.01. 20:45
Tökéletes síterep kezdőknek, elkerített rész várja az első lécre állókat. Több magyarul beszélő oktatójuk is van, sí illetve board egyaránt. A weboldalukon lehet informálódni superskicavnic.ro / scoala de ski alcímen. Árakról is részletes tájékoztatót találhatunk a weboldalon, telefonszám, e-mail cím is fent van. Nyugodtan lehet próbálkozni magyarul érdeklődni. Mi mindig magyar / angol nyelven írunk, s tört magyarsággal válaszolnak, mely teljesen jól érthető. A helyszínen is jól megértik a magyar nyelvet (bérlet pénztár, szálloda, kölcsönző, apres-ski bar...). Mindenkinek jó szívvel ajánljuk:-)
Előzmény: (Döbrögi 187089)
Döbrögi
26 élménybeszámolót írt
26
8 éve tag
2016.02.01. 16:47
Szia
Tapasztalataid alapjan ajanlanád e kezdő tarsasagunknak ezt a palyat vagy inkabb más alkalmasabb helyet. Ha igen lattal e oktatast ahová előzetesen bejelentkezhetnénk?
Üdvözlettel István
Előzmény: (JTL 186720)
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
JTL
72 élménybeszámolót írt
72
8 éve tag
2016.01.25. 16:33
Kapnikbánya classic, 2016 01 23-24. Több alkalommal síeltünk már itt a feleségemmel, és annyi élményben volt már részünk ezen a kis síterepen, hogy írásra késztetett. Az alábbi sorokat ajánlom kedvcsinálónak, vagy akiknek bármilyen aggodalma van Romániával kapcsolatban. Mátészalkaiak lévén nem nagy dolog Kapnikbánya elérése kb 150km úgy 2,5 óra utazási idő. Utunk a Csengersimai határátkelőn vezet, pár perc az átjutás migráns egy darab se. Pénzt érdemes már itthon váltani, a bátrabbak az átkelő előtti parkolóban is megtehetik a neppereknél, csak lassítani kell és máris intenek. A valutaváltóktól 5-6 a bankoktól akár 10ft kedvezőbb az árfolyam, még soha nem csaptak be. A bankkártya mindenütt ok kivéve a síbérlet vásárlás. Az útdíjat nem elfelejteni, javaslom az első benzinkutat jobboldalon, gyorsabb mint a mindenféle bódék, a legolcsóbb 5 nap 15 lei. Ja majd elfelejtem, a kúton kéregetők csak papírpénzt fogadnak el, a kocsi mellett 1,75 eurót és 150ft szedtem össze apróban így nem kaptak semmit. Innentől kezdve kiváló kátyúmentes! mondom kátyúmentes út vezet végig, már már hiányzott 1-2 gödör. A síterep kapnikbányát elhagyva kb 4km található az út mellett, nem lehet eltéveszteni. Szállásunk a pálya melletti Superski hotelben volt, 230 lei / szoba reggelivel, hétvégén mindig teltház, érdemes 2 héttel előre gondolni. A parkolás kautikus, nem irányítja senki, ahol van egy autónyi hely oda a román sporttársak be is állnak, nem törődve, hogy a másik kitud állni vagy se. Az egész napos bérlet 90lei. A felvonók mindegyike tányéros, megszakítás nélkül működnek, az ,hogy 3-4 ember fekszik a felvonó mellett, nem elég ok a leállításra, sőt aki kidől legalább 7-8 tányért várnia kell az újabb próbálkozásig. Az idő előrehaladtával, és az elfogyasztott alkohol mennyiségével arányosan, a felvonókezelők mind barátságosabbak, már már megölelnek, hogy újra látnak. Az 1 jelzésű pálya is inkább kék 1-2 kisebb letöréstől eltekintve.A 3 jelzésű teteje nekem inkább piros, az alsó részen van egy komolyabb letörés ami miatt feketének jelölik az egészet. A pályák nagyon jól kezeltek, még a késő esti órákban is kitűnően ellenáltak a tömegnek. Nagyon sok az önképző tanuló, főleg a délutáni óráktól zárásig, igaz a pályán fekve nem voltak zavaróak. Este 8,30ig bírtuk szusszal, kisebb nagyobb kihagyásokkal, vasárnap du 2 ig aztán start haza. Nagyon tuti kis síterület, ülőszékes felvonóval lenne az igazi, de sebaj alszunk egy párat, aztán visszatérünk. Sok minden kimaradt még a leírásból, ha kérdés merül fel szívesen válaszolunk. üdvözlettel L+T
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.