Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 3, rendezés:
Előzmény és válaszok a HONDA KUPA Donovalyban topikból
Üzenet szövege
Feladó:  skioutletFérfiProfi síelő
Dátum: 2016.02.02. 16:44
(Üzenetazonosító: 187128)
skioutlet Hozzászólások: 727
Regisztrált: 2006.01.21.
93 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves sim197707!

Köszönöm soraid. Remélem valóban minden gyermek boldogan tér majd haza! Azzal, hogy minden rajtoló (még a célba sem szükséges beérnie) névre szóló oklevelet, valamint a HONDA jóvoltából minden rajtoló gyermek Honda sícipő táskát is kap, pontosan az a célunk, hogy a részvételt díjazzuk és ne csak az eredményt!

Tökéletesen beletaláltál a legnagyobb gondunkba. Nem. Kivételesen nem a szponzorok hiánya, hanem a versenykiírásunk pontos megfogalmazása, örökös finomítása az, ami a legnagyobb fejfájást okozza nekünk.

24. alkalommal, 24 éve rendre mindig megszervezzük a versenyt, a versenykiíráson szinte minden évben változtatunk, folyamatosan szigorítunk.

Azt mondom, nézzük pozitívan: bizony az elmúlt években - szerencsére - annyit fejlődött a hazai sísport, hogy lassan már több gyermeket kell kizárnunk a versenyünkön való indulás jogából, mint ahány valójában elindul a Honda Kupán. Miklós Edit sikere sok gyermeket lelkesít...szerencsére.

Nagyon nehéz az egyensúlyt/határt megtalálnunk az "indulhatnak" címszó alá. Most például többen is vannak, akik tavaly elindultak a Magyar Kupán - teljesen amatőrként - és az adott korosztályban éppen a kevesen indultak miatt kizáratódtak a versenyünkből. Ugyanakkor van olyan, aki tavaly egyáltalán nem versenyzett, vagy utolsók között "kavart le", de az idei eredményei alapján van esélye akár a dobogóra is.

A 20. versenyünkön minden rajtoló kapott serleget is. Tervünk szerint a következő, jubileumi versenyünkön (2017-ben, a 25. versenyen) újra minden rajtoló kap serleget - pontosan a sikerélmény, az amatőr jelleg megőrzése érdekében. Azonban az is biztosnak látszik, hogy jövőre majd újra szigorítunk kell az "indulhat" meghatározásán.

Teljesen nem zárhatók ki a síiskolába járok, ez biztos.

Köszönettel veszünk bármi olyan ötletet, mellyel az amatőr jelleg úgy maradna meg, hogy a rajtolók létszáma ne essen 200 fő alá, és mégis sikerüljön kiszűrni a "versenyző"-ket.

Az egyik gond, hogy elektronikus úton, hitelesen követhető kellenek legyenek a kizárás okai. Az az ötlet, hogy minden olyan gyermeket kellene kizárni, aki a Magyar Sí Szövetség bármely versenyén vagy a Magyar Kupán elindult, (vagy eredményt ért el) nagy tarvágás lenne. Ráadásul az teljes elkülönítést jelentene, ami a sísport hosszútávú fejlődése szempontjából sem lenne szerencsés.

Az ötletek későbbi kidolgozásához két olyan linket adok, mely tartalmazza a jelenlegi kiírásunk szerint kizárt gyermekeket:

"A versenyen részt vehet minden magyar állampolgársággal rendelkező, vagy Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező gyermek, kivéve:

- akik szerepelnek a Magyar Sí Szövetség 2014/15. évi alpesi rangsorában:"

http://hunski.hu/uploads/editors/AN...TI%20ANYAGAI/Anti%20anyagai%202015/Alpesi_Ran...

"-a 2014/15. évi Magyar Kupa versenysorozat első hat helyezettjei:"

http://skihungary.hu/uploads/editor...s/mkvegeredmeny20142015.pdf

Nagyon remélem, hogy nemcsak azok fognak boldogan hazatérni, akik dobogósok lesznek versenyünkön, hanem azok is akik "csak" ajándékokkal és élményekkel gazdagodtak:)
Azt gondolom, ebben szerepe lehet a szülőknek is! Legyünk pozitívak!

Szerencsére úgy néz ki, hogy optimális hó és időjárási viszonyok lesznek szombaton Donovalyban!
Előzmény: (sim197707 187121)
Feladó:  sim197707FérfiKezdő síelőProfi snowboardos
Dátum: 2016.02.02. 14:12
(Üzenetazonosító: 187121)
sim197707 Hozzászólások: 1
Regisztrált: 2015.04.23.
10 síterepet értékelt

Szuper verseny. Tavaly mi is indultuk. Nagyon jo hangulat, szervezes, hatalmas elmeny. Nagyon figyelnek arra is, hogy olyanok ne induljanak, akik eleve nyernek a kategoriakat. Bar itt nincs konnyu dolga a szuper szervezoknek :))
Itt felmerul egy kerdes ki az amator es a profi Mo-n ....? Ezzel kapcsolatban rendet kellene rakni a fejekben hiszen tobbsegeben 6-11 eves gyerekekrol van szo, akik kozott oriasi tudas kulombseg van. Itt pedig a sieles megszerettetese, csaladi hangulat lenne a cel. Sajnos sok szulonel az a fontos, hogy milyen eredmenyt ert el a gyerek... nem pedig az, hogy a gyerek hogyan ment palyaban, fejlodott... stb.
Szamomra az tekintheto amatornek, aki semmilyen versenycsapatban nem edz egy siiskolaban. Remelem lassan ebben is fejlodunk ( foleg fejben)....
Hajra magyar sisport!
Előzmény: (skioutlet 183232)
Feladó:  skioutletFérfiProfi síelő
Dátum: 2015.09.10. 11:53
(Üzenetazonosító: 183232)
skioutlet Hozzászólások: 727
Regisztrált: 2006.01.21.
93 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Elkészült a Honda Kupa 2016 versenykiírása!

Sok szeretettel várjuk a régi és új amatőr versenyzőket!

Versenykiírás:
http://www.skioutlet.hu/hirek.php?k...od=169

Nevezési lap:
http://www.skioutlet.hu/images/neve...zesi_lap_2016.pdf
h i r d e t é s


laponként: összesen 3, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »