Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Buszos síutak Franciaországba - tapasztalatok topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
MakrayAdam
32 élménybeszámolót írt
32
12 éve tag
2016.02.12. 12:09
Angéla életem, tegyél fel még sok ilyen posztot, hátha a hozzádhasonló szókiforgató csoportszervezők messziről elkerülnek majd minket!

Neked az egész az élet egy nagy átverés szerintem.

Természetesen az utasszámok és eredmények minket igazolnak, 2.ik legnagyobb cég lévén a francia piacon.

Ádám
Előzmény: (angi62 187511)
angi62
1 élménybeszámolót írt
1
8 éve tag
2016.02.11. 23:02
Évek óta járunk síelni, különböző irodákkal, az dén a Travelex-szel utaztunk...másodszor és utoljára! A legolcsóbb ajánlatot adja, aztán szépen lassan sunyi módon változtatgatja a feltételeket, ahol csak tudja, de a hosszú történetű tortúránk leírása helyett közreadok két idézetet a cég vezetőjétől, amit válaszként kaptam a reklamációimra (állítólag én vagyok az ügyfél):

"...200-300 fős csoportokat könnyedén szervezünk meg, veletek meg 50 fővel 10x annyi a munka. Mi síelők vagyunk nem irodai aktakukacok, aki azt sem tudják milyen színű a hó. Nektek ez utóbbira van szükségetek..." kaptam a választ, amikor nem hagytam magunkat immáron másodszor átverni...és ajánlom a konkurencia figyelmébe ezt a gyöngyszemet.

"Nyilván a francia helyet is én vagyok hülye." - szólt a teljes válasz, megszólítás és aláírás nélkül, amikor megreklamáltam, hogy nem azt kaptuk, amiért fizettünk és amit ígért a cég.

Azt már csak mellesleg jegyzem meg, mert minket szerencsére nem érintett, hogy a buszuk meg elromlott hazainduláskor, nem tudom meddig vártak az utasok a cserebuszra.

...mit keres egy ilyen stílusú utazásszervező a piacon?
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.