Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Snowboard bakancsok topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Idipolisz
62 élménybeszámolót írt
62
13 éve tag
2016.02.18. 22:42
Használd csak az új bakidat minél többet! Eleinte a keménysége miatt "érzéketlenebbül" boardozol de ha ezt megszokod akkor baromi jó érzés lesz az amikor végre azt érzed hogy tényleg te irányítod a deszkád. A kötést is érdemes magasabb flexűre cserélni mert ha az is puha mint az előző bakid akkor ott elvész az energia a baki és a lap között. Lehet hogy elsőre nem a DriverX lett volna a legmegfelelőbb hanem egy 6-7-es felxű baki de ha már ez van akkor menj vele minél többet,lehet hogy érdemes lett volna előbb bérelni egy keményebb bakit kipróbálni, esetleg az eladó is segíthetett volna abban hogy ne a legpuhább után a legkeményebbet válaszd, na de ez van, lesz egy jó pár nap mire megszokod de megéri. Egyébként a DriverX és hasonló flexű társai mind a terepre születtek igazán és nem kezelt pályára.
Előzmény: (Petkovics 187668)
minerel
3725 élménybeszámolót írt
3725
17 éve tag
2016.02.16. 11:02
Én adnék még időt az ismerkedésnek. Keményebb a megszokottól talán tőled is más technikát kíván a használata amit a pályán azért meghálál majd a stabilabb tartásával viszont terepen lehet, hogy tényleg sok lehet a "keménysége".
Előzmény: (Petkovics 187668)
Petkovics
109 élménybeszámolót írt
109
15 éve tag
2016.02.16. 06:45
Sziasztok!3 év után elérkezettnek láttam az iďőt, hogy bakancsot váltsak.sokat olvastam/ hallottam róla, hogy a komoly bakancsoknak itt is mint a síben kemény a flexük.Burton Invaderből átléptem egy Burton Driver-x bakiba.ez az egyik legkeményebb bakancsa ennek a gyártónak.amikor a boltban próbálgattam őket ez fogott meg a lejobban.a felvételekor éreztem ,hogy masszív valóban kemény bakancs ugyanakkor kényelmes volt belül.tegnap eljött a nap,hogy végre felavassam.nekem sajnos nem jött be...olyan volt mintha nem tudnék snowboardozni . főleg az orrélen való közlekedés ment gyatrán.nem vagyok profi,de tegnap különösen esetlennek nézhettem ki kívülről.ami nem is lenne baj,de sajnos belülről is ezt éreztem... másfél óra robotmozgás után lecsúsztam a parkolóba és visszavettem a régi bakancsot amit eredetelig már csak hótalpazni akartam használni.ma még nem döntöttem el,hogy kísérletezzek-e vagy maradjak a jó öreg bevált puha Invadernél:)
20160215-190643.jpg
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.