Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként:
összesen 2
, rendezés:
Előzmény és válaszok a Rauris topikból
Üzenet szövege
Feladó:  szucstamasFérfiHaladó síelő
Dátum: 2016.02.20. 00:14
(Üzenetazonosító: 187822)
szucstamas Hozzászólások: 49
Regisztrált: 2010.12.02.
BEMUTATKOZÁS

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
A 6- os kék kispálya gyerekeknek, tanulóknak elég jó. A tetején a ”meredély„ kihagyható, balra kanyarodva a híd alatt vissza. Az idei térképen már szerepel egy újabb kabinos terve (2016/17), így talán az erdei kék 4- es visszaút is könnyebben megközelíthető lesz, mint a mostani csákányossal. A nagy kék pálya helyenként tényleg inkább meggypirosra sikerült. Nagyon komoly, jól szervezett az oktatás- magyar nyelven jelenleg nincs, de mindnet megtesznek, hogy a gyerek így is jól érezze magát miközben tanul.
Volt egy aranyos jelenet: a kabinosba beült néhány angol srác (14-16 évesek) és velük egy oktatólány, aki talán csak pár évvel volt idősebb tanítványainál. Volt még 2 hely, de a kisfiam megijedt, hogy nem férünk be és megtorpant a kabin ajtajában, ezt látva a lány simán az ölébe kapta ez egyik kamasz tanítványát, hogy mi is bátran beszállhassunk.
Előzmény: (Huhary 187712)
6- os tetejeP1230573.JPGP1230592.JPG6- os tárcsás6- os tárcsásP1230576.JPGoktatásP1230572.JPG
Feladó:  HuharyNőKezdő síelő
Dátum: 2016.02.16. 21:15
(Üzenetazonosító: 187712)
Huhary Hozzászólások: 1
Regisztrált: 2016.02.16.
1 síterepet értékelt

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Február elején töltöttünk itt 5 napot. Két kisgyerekkel egy nagyon és egy kicsit kevésbé kezdő szülő. Fantasztikus idő volt végig, nappal plusz fokok, éjjel fagy, egyszer meg friss hó is esett.
Első blikkre úgy éreztük hogy tultoltuk a biciklit, ez a pálya sok lesz nekünk. A kék pályákon nagyon sok a hosszabb rövidebb meredek szakasz, sokszor nem is látni hova tűnnek el az emberek, mintha szakadék lenne. A helyieket ez nem zavarja, a pár éves gyereket már felviszik és a nadrág felkotese után mi is teljesíteni tudtuk a könnyebb kékeket. Ettől függetlenül jövőre kicsit egyszerűbb helyet választunk, nem tudtuk kihasznalni a lehetőségeket, de közepesnél jobb sieloknek szerintem remek hely, tuti visszatértünk majd.
A kabinos felvonokat használtuk csak, igazán nagy tömeget nem láttunk, de mikor sokan voltak se kellett 5 percnél többet várni.
A havat így kezdőként nem kezdenem meg szakerteni, de nem volt vele gondunk.
A szallasunk viszont mindenképpen megérdemli hogy megemlitsuk, Hotel Hubertus, bruttó 100m re a kabinostol, isteni kaja, magyar szakács és pincérek, nagyon kedvesek. Sok helyen jártunk már a világban de ritkán láttunk ilyen tiszta helyet.
Mi beleszerettunk Raurisba, egy nap se volt vállalhatatlan tömeg, ami volt azt bírta a pálya is felvonó is. Csodaszép kis falu, csodaszép helyen.
laponként:
összesen 2
, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.