Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
tothlevente
378 élménybeszámolót írt
378
14 éve tag
2016.11.18. 12:36
Köszönöm szépen az infókat, de ezeket ismertem. Jómagam itt nőttem fel, sokszor csúsztam Lillafüreden is. Valóban egyedülálló adottságokkal rendelkezik, már maga a szintkülönbség is. Víz is adott.
Épp ezért lennék kíváncsi a jövőjére, hogy újjáéled-e, mert erről már lényegesen kevesebbet hallani.
Minden egyes infónak örülünk, különösen annak, ami a Mátrától keletre történik.
Havas telet kívánok.
Előzmény: (skioutlet 190318)
skioutlet
837 élménybeszámolót írt
837
18 éve tag
2016.11.18. 12:06
Üsd be a keresőbe:

"Libegő épült Lillafüreden – mi síliftnek hívnánk"

Találsz egy tavalyi cikket, a múltról és a jelenről. Hosszútávon van esély a megépült ülőszékes lift hasznosítására a téli időszakban is, a síélet újraindítása céljából. A cél elérésig még hosszú az út, remélhetőleg egyre kevesebb leküzdendő akadállyal.

Honlapjukról másoltam:

"A Bükk hegység csodáira nyújt gyönyörű kilátást a magasból a Lillafüredi Libegő, mely a lillafüredi üdülőövezetből szállítja az utasokat Jávorhegyre, Bükkszentkereszt irányába. A kötélpályás felvonó amellett hogy környezetbarát, csendes és biztonságos, igazi turisztikai kuriózum is, hiszen útvonalán feltárul előttünk a régió számos Natura 2000 védelem alatt álló természeti szépsége is.

Az új drótkötélpályás felvonó 333 méterről indul és a 606 méter magasan fekvő hegyi állomásra szállítja az utasokat 1080 méter hosszan. Egyszerre több mint 180 ember gyönyörködhet a tájban a 16-18 perces menetidő alatt. A hegyállomástól Bükkszentkereszt távolsága 2,2 km."
tothlevente
378 élménybeszámolót írt
378
14 éve tag
2016.11.17. 16:13
Ha már a lillafürdedi Libegőpark volt a házigazda, akkor talán lehet tudni valamit az ottani téli tervekről? Sípálya?
Előzmény: (skioutlet 190284)
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
skioutlet
837 élménybeszámolót írt
837
18 éve tag
2016.11.17. 11:09
Rekordlétszámú klaszterülés a Normafánál

Több, mint 30 fő jelent meg a tizenharmadik klaszterülésünkön. Házigazdánk a lillafüredi Libegőpark Kft. marketingvezetője, Borda Krisztina volt, aki egyben a Normafa Síházban üzemelő Normakert Étterem háziasszonya is. Dr. Csete Szabolcs klasztermenedzserünk ismertette a szeptember óta eltelt időszakban történeteket.
Az idei szezonban a Mondial Assistance támogatásával újra indul pecsétgyűjtő nyereményjátékunk!
Az útlevelek elkészültek, hamarosan honlapunkon részletesen is bemutatjuk! A nyeremények összértéke több mint egymillió forint, melyet a tagszervezeteink ajánlottak fel.

Dr. Bene Csaba a Mátracentrum Kft. képviselője meghívta a tagokat Kékestetőre egy informális találkozóra, az Advent Kékesen rendezvény keretében, ahol téma lesz a decemberre tervezett sajtótájékoztatónk, valamint a Freeride Club szervezésében Eplényben megrendezésre kerülő, első hazai gyermek kupa sorozat, a Hómenők Kupa. A versenysorozat időpontjai: 2017. január 10. és 24., illetve február 7. A versennyel kapcsolatos részletekkel később jelentkezünk.

Dr. Babos Sándor kezdeményezésére téma volt a hazai síiskolák, műanyag sípályák üzemeltetésével kapcsolatos jogi kérdések rendezése. Dr. Egri Katalin ( Síoktatók Magyarországi Szövetségének elnöke, ill. klaszterünk helyettes elnöke) került megválasztásra a hazai síiskolák, műanyag sípályák üzemeltetésével kapcsolatos jogszabálytervezet előkészítő munkabizottság vezetésére (projektvezető).

Kormányzati szintű egyeztetésekben is jól haladunk. A Földművelésügyi Misztériummal aláírandó Együttműködési Megállapodás tervezete megszületett, ennek szövegtartalma is elfogadásra került. Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár hamarosan fogadja klaszterünk képviselőit.

Képek és linkek klaszterünk honlapján megtalálhatók.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.