Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Zell am See topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Stani
5439 élménybeszámolót írt
5439
Admin
2016.12.24. 08:40
Tegnap is egy fantasztikus sínap volt sok-sok napsütéssel és jó pályákkal. Az inverzió végett a völgyben hidegebb volt, mint feljebb a hegyen. A legjobb pálya egyértelműen a 8-as volt a Kapellenbahn mellett.
Előzmény: (Stani 191360)
Stani
5439 élménybeszámolót írt
5439
Admin
2016.12.22. 20:20
Decemberben sikerült párszor feljutni a Schmittenre, mindannyiszor szép napsütéses időben. A pályák rendben voltak ! Az utóbbi években, főleg az idei nyáron elég sok euró milliót tettek a hóágyúrendszer fejlesztésébe. A befektetés meghozta a gyümölcsét, ugyanis természetes hó erősen hiánycikk, ellenben a pályák nagyon jól síelhetők. 2014-ben pl az Schüttabfahrt (piros, ami levisz az Areitbahn kabinos aljába) még Karácsonykor sem üzemelt, annak ellenére, hogy jóval több természetes hó volt abban az évben. Idén természetes hó nem, ellenben hideg többször volt, amit ki is használtak.

December 6. már szinte a múlt ködébe veszik, képek:

https://sielok.hu/fotoalbum/zellamsee-2016dec6/galeria/


Legutóbb december 17-én voltunk fenn, ezen a napon nyitották meg az idei szezon legnagyobb újdonságát a Zell am See Xpresst a hegy északi oldalán, a saalbachi völgy irányába. A felvonó nagyon halk és kényelmes, ráadásul minden kabinban wifi + több kabinban jukebox, azaz az okostelefon segítségével lejátszhatjuk kedvenc számunkat.

A hozzá tartozó 3,5 km-es piros pálya hóminősége még hagy némi kívánnivalót maga után (aznap dél körül le is zárták), de ezt a pályát leszámítva mindegyik lejtő nagyon jól síelhető.

Képek december 17-ről:

https://sielok.hu/fotoalbum/zellamsee-2016dec6/galeria/
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.