Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
husky21
31 élménybeszámolót írt
31
12 éve tag
2017.01.10. 20:02
Totálisan igazad van szóljon már az ének azokról is akik éjszakánként -15 fokos hidegben a hegyen dolgoznak. Amig mi a puha pihe ágyikóban arról álmodozunk, hogy másnap miképp fogjuk karcolni a csodás fehér szőnyeget, addig ezek fiúk keményen teszik a dolgukat ők a hóágyúkezelők és ratrakosok. Tisztelet és köszönet nekik. Ez is Eplényhez tartozik.
Előzmény: (bokaresz 192382)
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2017.01.10. 19:30
Ez is egy felfogás, bár elég érdekes.
Magam is elismerem a munkájukat és a kitartásukat, de azért mert néhányan negatív kritikát fogalmaztak meg,nem kellene letojni a legnagyobb síelős portál fórumát, ahol igen sokan próbálnak tájékozódni.A kritika lehet építő jellegű is de nekem az jön le, hogy Ők támadásnak veszik.Nagyon sokan nem f@szbukoznak így nekik ez az információs forrás kiesik. A honlapon pedig igen szépen lehet kerekíteni a dolgokat, mint azt olvashattuk a pályanyitásokkal kapcsolatban.Nem értem miért kell annyira túlzó adatokkal dobálózni a nyilvánvaló, hogy sántít, persze ez nem csak itt fordul elő. Vannak olyan problémák amik évek óta fennállnak és nem igazán kerülne nagy összegbe megoldani, vagy egy fillérbe sem és fütyülnek rá. Nem akarok itt belemerülni a felsorolásba, de csak az egyik legfontosabbat említsem, nincs egy normális pálya számozás. Aztán senki ne mondja nekem, hogy ez igen nagy anyagi megterheléssel járna. Természetesen nem kerülte el a figyelmem, hogy sok fejlesztést, átalakítást végeztek ami hazánk igen rapszodikus időjárása miatt igen nagy rizikó faktor, de a kommunikáció ilyen kivitelezése igen rossz szájízt ad sokaknak. Tehát az is egy felfogás, hogy akinek nem tetszik ne menjen oda, de a problémák jelzését nem cseszegetésnek kellene felfogni, különösen az fedi a valóságot.
Előzmény: (bokaresz 192382)
bokaresz
11 élménybeszámolót írt
11
10 éve tag
2017.01.10. 16:08
Én nagyon köszönöm a kitartó munkájukat! Nagyon jókat csúsztam idén és alig várom a következő alkalmakat. Szuper állapotban vannak a pályák a hóhiány ellenére is.
Akinek nem tetszik Eplény az ne menjen oda! Aki nem tud elcsúszni lendületből a 4 ülésesig waxoltasson és vegyen órákat(pl Visegrádon). Aki veszi az energiát és kicsit tájékozódik az minden információt megtalál a honlapjukon és FB-n.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.