Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Turracher Höhe topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
nyugiba
399 élménybeszámolót írt
399
17 éve tag
2017.01.17. 19:28
Ma reggelre is jött egy kis hó. Délelőtt is esett, majd délutánra átváltott hószállingózásba.
Egyáltalán nem volt zavaró. Az külön bónusz volt, hogy a 17-es kék pályát 10 óra körül szinte érintetlen állapotban avathattuk fel.
A tegnapi keményebb pályák után egész más élmény volt a puha paplanon siklani.
Délután átmentünk a Turrach oldalra. Ott a pirosok inkább erős pirosok (néha feketébe hajlók). A felhős időben nem igazán lehetett jól látni 14 óra után. Így jobban megdolgoztatott minket.
Jól esett még utoljára visszamenni a Kornockbahnra 16h40-kor egy napi búcsúcsúszásra. Olyan szélvihar fogadott, hogy megállapítottuk: a hegy is hazaküld már minket.
Holnap folytatjuk...
Reméljük, megjön az ígért napsütés.
Előzmény: (Dr.Bubo 192855)
Dr.Bubo
50 élménybeszámolót írt
50
10 éve tag
2017.01.17. 15:45
Nagyon köszönjük a beszámolót,ha van kedved és időd,várjuk a további híreket. Mi január 28-án megyünk,remélem,addig még lesz egy kis/nagy havazás.
Előzmény: (nyugiba 192809)
nyugiba
399 élménybeszámolót írt
399
17 éve tag
2017.01.16. 19:15
Eddig két napot töltöttünk itt.
Nagy szerencsénk volt, hogy pénteken leesett kb. 20 cm friss hó. Így szombaton nyugodt körülmények között, száraz úton tudtunk autózni. Vasárnap lényegesen felújított pályák vártak minket a korábban érkezettek szerint. Azért a Kornockbahn teteje folyamatosan elég jeges, de legalább reggel a ratrakolt nyomon jól lehet menni.
Eddig arra jutottunk, hogy a legjobb a Schafalmbahn környékén körözni (17-es kék bemelegítésnek és a félénkeknek, a 14-es piros a haladóknak, a 15-ös fekete a sebesség imádóinak).
Felavattuk a Seetaxit is, de a Turrach oldali pályák nem tetszettek annyira.
A hét fennmaradó részében azért még jobban megvizslatjuk.

A Marktalm nevű helyen szálltunk meg, amit pályaszállásnak hirdetnek, de szerintem csak erős jóindulattal lehet annak nevezni. Óránként (néha 1.5 óránként) közlekedő Ski-shuttle (traktorszerűséggel vontatott nyitott pótkocsi) segítségével lehet feljutni a pályákhoz. A 2 éves és a 6 hónapos unokáink napirendje nehezen tervezhető, tehát inkább autóval járnak a szüleik.
A beígért szauna fűtése rossz volt, a fürdődézsa csapja cserére szorult, a mosogatógépben elrepedt egy pohár ... De remélem, hogy legalább az utánunk jövőknek jobb lesz.

A szállásadóktól kapott igazolás alapján a síbérletből 8 százalék kedvezményt adnak.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.