Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Obertauern topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
lordus
55 élménybeszámolót írt
55
17 éve tag
2017.01.31. 12:42
őőő, kupon füzet és hütték:

Sajnos nem túl pozitív a tapasztalatom.
3 hüttéből 2 helyen átvertek, nem tettem szóvá, de term. nem mentem oda még egyszer.
Az egyik helyen bár gyerek adagot kértem, felnőttet számláztak, majd amikor a kuponnal is akartam fizetni magyarázkodott, hogy a 2 eurós kuponhoz "ki kell tölteni a füzetet" - mondom: igen, ki van töltve. aztán meg, " ja, előre kell szólni... míg a másik helyen többször elfogadták úgy, hogy nem előre nyafogtam a kedvezményért...
Másik helyen kértem egy menüt, és az italt kiszámlázták külön, pedig angolul és németül is ott állt fehren-feketén, hogy benne van az árban.

Sajnos ilyen téren sokat változott a helyzet, kissé a régi szlovákiára hasonlít, bár ez talán erős túlzás. (vissza is szívtam)
Mindenesetre a kuponfüzetet így nem tudtuk teljesen kihasználni, illetve rosszul esett, hogy hülyének néznek, mert akcentussal beszélek németül, akkor biztos valami utolsó suttyó vagyok, aki még számolni sem tud húszig.

De maga a januári akció jó, olcsóbb a jegy nem is kevéssel, még nincs síszünet, és ha nem is kevesen, de nem is tömegével vannak a pályákon. Harmadszor voltam ugyan így a környéken és legközelebb is kihasználom a lehetőséget, ha adott!
Előzmény: (zerge 193031)
zerge
86 élménybeszámolót írt
86
14 éve tag
2017.01.21. 13:53
LUNGO síbérlet, Special Week kedvezményről: egy kupon füzetet adnak a pénztárnál, amikor a Special Week kedvezményes síbérletet kértem. Rögtön ki is tépik a síbérletre vonatkozó oldalt, csak a nevet és a szálláshely nevét kell ráírni, és már jár is a kedvezmény.
A kupon füzet ezenkívül tartalmaz még síszervíz, síoktatás, wellness, uszoda és muzeumi kedvezményt, Ami még fontos, tartalmaz 3db 2Euros kupont amit a megjelölt hüttékben lehet felhasználni.
Előzmény: (zerge 189623)
Resize-of-S-week-1.jpg
Resize-of-S-week-2.jpg
TZoli
1157 élménybeszámolót írt
1157
20 éve tag
2016.10.04. 10:00
Marketing.
Ha megnézed a többnapos bérlet árakat, akkor a 6 napostól látod a különbséget. A speciális heteken a 6 napos és attól felfelé a bérlet árak olcsóbbak mintha amúgy lenne.
Azt szeretnék elérni, hogy a B szezonban, ami a mellékszezon, ne csak 3-4 napokat síeljenek a vendégek, hanem itt is töltsék ki a teljes hetet.
Persze, hogy a tizenegynéhány Euróval olcsóbb bérletet fogod választani, és ez elégedettséggel tölt el. Az üzemeltető meg szintén elégedett azzal, hogy a teljes hetet itt töltöd. Észre sem veszed, hogy úgy költesz többet, mintha spórolnál. Ez a marketing.
Előzmény: (zerge 189623)
zerge
86 élménybeszámolót írt
86
14 éve tag
2016.10.03. 18:14
A síbérlet áraknál van egy Saison B és egy Saison C Special Week ticket.
Szinte teljes az időbeli átfedés.
Mitől függ, hogy melyik tarifa az érvényes? Vagy én választhatom? :-)
Nem tudtam az értelmét megfejteni.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.