Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Snowbike topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Vityó
180 élménybeszámolót írt
180
18 éve tag
2017.10.16. 23:06
Snowbiker,
Mennyi lenne az a pénz amennyiért eladnád a másik "bringát"?
Előzmény: (snowbiker 196048)
snowbiker
113 élménybeszámolót írt
113
14 éve tag
2017.10.09. 22:48
Szia abatman!
Bocs, hogy nem reagáltam azonnal, de most kezdődik a szezonra gondolás. Már az előleget elutaltuk a Franciáknak. Idén is oda lesz a menet. Már harmadik éve Valloire- Valmeinierbe járok, mivel ott nincs gond a síbicóval. Állítólag kb. három francia pályán van engedélyezve és ez az egyik. Többször nem megyek ide, mert már szinte minden pályát becsúsztam a három hegyen, mert annyi van.
Kb. 160 km a pályák hossza. Március elején megyünk, mert akkor biztosabb a hó. Évek óta januárban alig van hó, sok pályaszakasz le van zárva.
Írod, hogy kezd leamortizálódni a bicajod. Én, a saját gyártmányommal, már 5-6 éve siklok és elnyűhetetlen. Kicsit erősre méreteztem, de nem volt viszonyítási alapom.(Van még egy eladó darabom, ha érdekel)
Válaszolva kérdésedre, én sem szívesen válnék meg a láblecektől, főleg, hogy Szlovákiába is járok, ahol sokszor tárcsás és csákányos felvonón is fel kell tudni jutni.
Na minden jót neked is, csak óvatosan!
Előzmény: (abatman 195052)
abatman
70 élménybeszámolót írt
70
18 éve tag
2017.03.19. 21:41
Szia Snowbiker!
Olvasom, hogy tanulva saját, más (akár az én káromból) milyen körültekintően előre letisztázod a sítereppel, hogy használhatjuk-e a snowbike-ot.
Mivel én stalmach terméket (azaz osztrák termék) használok, nagyon vidáman ajánlgattam mindenkinek, hogy a saját országukban, mindig minden rendben. Hát képzeld el, nem! Foglalás előtt szerencsére érdeklődtem, hiszen a síterep Svájcot is takarja, hát képzeld el, kategorikusan NEM volt a válasz. A terep: Tirolban, Ausztria és Svájc határán terül el Ischgl sípályarendszere.
Azonnal fordultam a Stalmach gyárhoz, röviden azt válaszolták, hát ott nem. Na köszi.
A Franciákhoz el sem indulok, az Olaszoknál a pályaigazgató saját engedélyét kellett megszereznem helyben hogy mehessek, így sem tudtam megcsinálni a Sella Ronda Dolomit nagy kört, csak annak egyharmadára kaptam arra a hétre engedélyt, de az is több mint száz kilométer volt, panaszra nincs okom, sajnos a többieket (saját gyerekem is) meg kellett várnom míg megcsinálták a kört. Idén (is) Zillertal aréna volt az úti cél, ott gond nélkül letudtuk csodálatos múlt hetünket. Sajnos nagyon leszolgálta idejét a SnowHorse Snowbike-om, hegesztgetni kellett, biztosan újítanom kell. Közben találtam egy másik gyártót a Sladgehammer-t. Gyártják mind a kettő fajtát, van Győrben kontakt cégük. Meg is néztem mind a kettő fajtát, de az az igazság, hogy a végig feltett láb, bigfoot nélkül, nekem furcsa, hiszen próbálgatom az enyémet lábtartón tartva, de nagy sebességnél iszonyú bizonytalan. Egy holland sráccal beszélgettem, idén másodszor bérelte, Ő is azt mondta, milyen jó nézni, hogy mennyire stabilabban csúszom az enyémmel, pedig az övé mennyire modern...stb. Erről mi a véleményed? Nálad hogy megy ez?
Jó volt olvasni, hogy még viszed a fórumomat. Sok szerencsét.
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.