Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Alpine boardhoz kemény bakancs! Hol lehet olyat kapni, ami egy kezdőnek is jó? topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Trailrider
307 élménybeszámolót írt
307
15 éve tag
2017.11.03. 16:51
Szerintem kemény bakiból nem is tudsz olyat venni, amit haladóként ne tudnál használni, ebben igazán kezdő szint nincs. A ló másik oldala közelebb van, a nagyon kemény baki, amiben olyan szép, szögletes, robotszerű lesz a mozgásod... :D
Itthon? Sok jó tippem nincs, esetleg próbált meg a T and T régi boltjában: Budapest XII, Szent Orbán tér 6
Viszont továbbra sem ajánlom az alpint kezdésnek. Persze puha cuccról is idő kell átállni, mert elég nagy különbség van a két mozgás között, de meg lehet találni még a régi videókat, amikor magyar síoktatók küzdöttek az alpin cuccal, pedig ők már láttak havat előtte. Jó oktatót is nehéz találni, mivel a magyar oktatók nagy része sosem alpinozott.
Nem,az alpin nem jobb, de határozottan más. Egy dolog áll tőle nagyon távol: a sokoldalúság. Kezelt pályán szépen lehet csapatni vele, de méretes buckák között már komoly munkát igényel. Ha a síben a carving a szerelmed, akkor az alpin jó választás.
ski worshipper
4 élménybeszámolót írt
4
6 éve tag
2017.11.03. 16:16
Először is köszönöm,hogy írtatok! :) Igazából teljesen kezdő vagyok az egész snowboardozást illetően,viszont azt hallottam,hogy az alpine jobb,ha kezelt pályán akarsz csúszni,én pedig csak ott fogok.Ezért úgy döntöttem,hogy alapból azon kezdenék is,még,ha az elején kicsit nehezebb is lesz esetleg.Mindenképpen új bakancsot szeretnék,mivel van egy elég komoly bokasüllyedésem,így szeretném,ha a lehető legjobban egy megfelelő talpbetét mellett az én lábamra "igazodna" a bakancs.Ezért is írtam,hogy olyat szeretnék,amit majd esetleg haladóként is még simán tudok használni.Köszönöm azt a linket arról a sárga bakancsról,rendelnék is talán,ha más színben lenne esetleg. :) Bár még így is fontolóra veszem lehet.
Egyébként mennyi idő alatt jön meg vajon,ha esetleg rendelnék?
Itthon nem lehet akkor ilyet kapni sehol?
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.