Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Visegrád topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Fetzer Robi
146 élménybeszámolót írt
146
13 éve tag
2017.12.31. 11:58
Visegrád a szívem csücske, hiszem, hogy mindenkinek tud kellemes élményt nyújtani, de február végére, március elejére több napos elfoglaltságot nem fixálnék le ide a helyedben. Még a legjobb szezonokban is ritka, hogy odáig kitart a hó, az elmúlt tíz évben talán ha kétszer volt myitva márciusban a síterep.

A pálya amúgy tanulásra, kezdők gyakorlására, szezon vagy hosszabb külföldi csúszás előtti bemelegítésre, esti pár órás átmozgatásra, új felszerelés kipróbálására jó. Lejtői kékek és nem túl hosszúak, az egyetlen piros szakasz csak elegendő mennyiségű (min. 20-25 cm) természetes hó esetén használható (fél napig :-) ). Mindez nagyjából a honlapjukról is leolvasható.

A hóminőségre itt sok panasz még nem volt, a pálya talaja egy kőmentes kaszáló, a hóágyús csapat pedig profi, nagyon értik a dolgukat.

A fentiek és a fiad ismeretében neked kell eldöntened, mennyire élvezné az itteni csúszást! Az biztos, tanulni mindig lehet vmit síben és snowboardban is, arra pedig Visegrád tökéletesen alkalmas.

robi
GGregory
67 élménybeszámolót írt
67
6 éve tag
2017.12.30. 21:13
Szia,
Itt tudsz utánna nézni az előző évek hóhelyzetének:
https://sielok.hu/holap/visegrad/archivum/
Üdv!
Silaghi Darius
5 élménybeszámolót írt
5
6 éve tag
2017.12.30. 18:05
Üdv!

Szeretnénk ellátogatni erre a helyre, mert nagyon jónak tűnik. Valamikor a síszünetben mennénk (febr. vége, márc. eleje). Annyi kérdésem lenne, hogy ebben az időszakban mennyi hó szokott lenni, milyen zsúfoltak a pályák és milyen a minőségük? A gyerek 12 éves, kezdő-középhaladó, inkább a kék, esetleg hosszabban, vagy egy-egy rövidebb piros. Mennyire élvezheti? A választ előre is köszönöm!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.