Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Kraliky topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
dodi
48 élménybeszámolót írt
48
16 éve tag
2018.01.01. 17:13
Üdvözlöm! Régen nem jártunk Králikiben. Azt szeretném megkérdezni, hogy tudja-e, hogy ha a felső parkoló betelik hol lehet megállni és hogyan lehet feljutni? Valamint még mindíg van sorompó a parkoló aljában és jegyet kell venni? Válaszát megköszönve.
Előzmény: (esslegg 197749)
esslegg
97 élménybeszámolót írt
97
17 éve tag
2017.12.31. 19:59
Tegnap (12.30.) mi is meglátogattuk a gyerekekkel Kraliky-t. Észak-Pestről kényelmes tempóban 2.5 óra az út. 10 óra után pár perccel értünk oda, a felső parkoló már majdnem tele volt. A jegyekért kb. 20 percet álltunk sorba, ötünknek (2 felnőtt, 3 gyerek) 77 EUR volt a napijegy. A pályán sokan voltak, de azért nem volt zavaró a tömeg, a 4-es ülős liftnél a nap nagy részében kb. 8-10 percet kellett sorban állni (3 óra után ez lecsökkent 3-4 percre) - ami a téli szünetre való tekintettel várható volt. A pályán már délelőtt sok helyen előbukkant a jeges alap, ami keveredett a megelőző napokban esett 10-15 centi hóval. A hóágyúk folyamatosan mentek napközben is.

Étkezés: megnéztük az ülőslift teteje mellett lévő siházat is, de az elég kicsi és nem volt szabad ülőhely, plusz az ételválaszték is szűkösnek tűnt (már amennyit a szlovák kiirásból értettünk), igy végül a "központi" hüttében ebédeltünk, ami egész hangulatos. 40 EUR-ért 2 leves, 4 főétel, 3 adag palacsinta és 2 üditő mindenképpen barátságos árfekvés.
A kiirások itt is csak szlovákul voltak, de a kiszolgálást végző fiatalok teljesen jól beszéltek angolul (ahogy a bérletpénztárban is).

Összességében tetszett nekünk Kraliky: szezoninditásra, egy napos csúszásra vagy más közeli helyekkel kombinálva akár 3-4 napos túra egyik állomásának jól megteszi.
Az autók rendszámaiból itélve a hely a környékbeli lakosok terepének tűnik, magyar szót elvétve hallottunk csak.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.