Előzmény és válaszok a Dolomitok síelés topikból
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üzenet szövege | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
irtam privat, beszeljunk :)
Előzmény: (GMoni 197859)
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Heyhoo,
Jo lenne. Irtam az egyik kiirashoz, hogy most szervezodunk paran Ausztriaba jan 25-28 kozott. Obertauern. G Előzmény: (GMoni 197857)
|
h i r d e t é s
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Sziasztok,
Engem is érdekelnének a részletek. Szeretnék infot kérni. Köszönöm, Móni Ui: úgy látom, hogy Gingi és Balczerk73 (azonos női korosztály vagyunk), szervezzünk együtt valamit :) Van még egy kolléganőm, aki szívesen jönne |