Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Falkert - Heidi Alm Skipark topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
admin3
705 élménybeszámolót írt
705
17 éve tag
2018.01.23. 11:49
Köszönjük az észrevételeket! A pályaadatokat a sítereptől kapjuk közvetetten, de utánajárunk, hogy miért nem pontosak. Valóban, a térképen már csak 3 db lift szerepel, ehelyett 5 lift adatát kapjuk meg, valamint a fekete pálya sem létezik már (azaz freeride pályaként van feltüntetve).
Előzmény: (Sí Jelek 198454)
Sí Jelek
1 élménybeszámolót írt
1
6 éve tag
2018.01.18. 10:41
5 napot töltöttünk a Hotel Sneekönigben. A hotelról csak jót mondhatok, magyar a tulajdonos és a személyzet, elsősorban kisgyermekes családoknak tudom ajánlani.
A sípályákról már kevesebb jót tudok írni. A bébiliften és a varázsszőnyegen kívül összesen 1 csákányos és 1 tányéros felvonó van üzemben, a harmadik amely a leghosszabb és a fekete pályára vinne fel évek óta üzemen kívül van technikai okok miatt és nem is úgy tűnt, mint amit a közeljövőben üzembe helyeznének. Tehát, itt eleve pontatlan a a tájékoztató, amely ezen a honlapon is olvasható, mert nincs ennyi km pálya, mint amit írnak és fekete pálya sincs, csak elméletben, meg 2300 m tengerszint feletti magasság sincs, csak 2100 m...
A tányéros felvonónak 3 pályája van, 2 rövidke piros és egy kicsit hosszabb kék, ami pont annyira nehéz azért, hogy a teljesen kezdők és a kisgyermekek ne tudjanak lejönni rajta. A csákányos felvonó kicsit hosszabb és 4 piros pálya tartozik hozzá, egyik sem hosszú. Amint egy kis köd, vagy szél van leáll a csákányos, de volt, hogy a tányéros felvonó is....
Hogy ne csak rosszat, valami jót is írjak a pályák jól kezeltek és ottlétünkkor a hóviszonyok is jók voltak, nem volt jegesedés és tömeg sem. A hely adottságai egyébként kiválóak, mert eleve 1800 méterről indulnak a felvonók, és 2100 méteren van a legmagasabb pont (és nem 2300-on, ahogy reklámozzák, merthát amint azt említettem a pálya amely a legütősebb és leghosszabb lenne, nem üzemel már egy jó ideje).
Összegezve: a helyet azoknak ajánlom, akik a táj szépségei, levegőváltozás, szánkózás miatt mennek telelni, mert a kezdőknek nem igen van hol síelni, a haladók meg gyorsan ráunnak a pár rövidke pályára.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.