Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Síoktatás Eplényben topikból

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
admin2
478 élménybeszámolót írt
478
Moderátor
2018.02.06. 13:54
RM-nek igaza van:
az egy hozzászólással rendelkező hozzászólásokat fenntartással kell kezelni, mert lehet a cél lejáratás vagy bosszú is, nem tudhatjuk.

Az tény, hogy az itt elhangzott negatív vélemények közül több is ugyanarról az IP címről érkezett.

Külön topikba helyeztük át az eplényi síoktatással az elmúlt napokban beírt hozzászólásokat, és ha többen is leírják tapasztalataikat, reméljük valós kép alakul ki a helyzetről.
Előzmény: (RM 198981)
Krampusz
369 élménybeszámolót írt
369
16 éve tag
2018.02.05. 06:33
Pont a SMSZ szervezte a segédoktatói tanfolyamot!

"Sí segédoktató tanfolyamot szervez a Síoktatók Magyarországi Szövetsége. A tanfolyam célja alapfokú képzést nyújtani leendő síoktatóknak abból a célból, hogy a sípályákon szakképzett síoktató segítőjeként és felügyelete alatt a foglalkozások lebonyolításában aktívan és szakszerűen közreműködhessenek. A képzésre jelentkezők megismerkedhetnek a síoktatás alapfogalmaival, módszereivel, tematikájával. A tanfolyam jó felkészítést nyújt az OKJ síoktatóképzés teljesítéséhez is.
Aki a tanfolyamot elvégzi, részvételi igazolást kap a Síoktatók Magyarországi Szövetségétől, mely alapján segédoktatói tevékenységet folytathat." FB

Ismerek néhány eplényi oktatót. Ők már az elején látták, hogy ez lesz a vége. A segéd kap minden órát, mert nekik kevesebbet kell fizetni. A munkaadó, meg szép lassan elfelejtette, hogy a segéd nem vezethet önállóan oktatást.
Eddig nem is volt gond, mert nem tette senki szóvá a szakszerűséget a nyilvánosság előtt.
Előzmény: (RM 198981)
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
2018.02.04. 21:34
Amellett, hogy az eplényi "segédoktatós" sztorinak van keményen alapja, kicsit nekem furcsa, hogy első hozzászólásos (marika22, Pacherbale) ostorozza leginkább őket ... Így még volt munkáltató elleni bosszúnak is tűnhet.

Ha tényleg vannak problémák a "segéd oktatók" képzettségével, pl. az SMSZ (Sioktatók Magyarországi Szövettsége) nem tud kiállni a képzett oktatókért?
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
Pacherbale
1 élménybeszámolót írt
1
6 éve tag
2018.02.04. 19:23
Szep estet mindenkinek !
szerencsed volt Marika hogy nem ment el a kedve a gyerkocnek a sielestol!
Mert amit Eplenyben sioktataskent muvelnek az szégyen es gyalázat, es rablás !!!! eladjak a semmit 4500 Ft ert , és akkor meg szerencsés vagy , mert nem 18500 at fizettel egy kukásmellényt viselo fiunak akinek fingja sincs a sielesrol !!! azt se tudja mit mondjon , hogy kezeljen egy érzekenyebb gyereket ...konkretan sirva kellett kivennem a csoportbol a gyereket es egy orat nyugtatni , mire felszáradtak a konnyei.

Es meg van pofájuk a tv ben nyilatkozni hogy itt van az orszagban a legprofibb oktatas !! szegyeljek magukat ...mindenkinek ajánlom kerulje el eplenyt amilyen nagy ivben csak lehet ,fogadjon egy maganoktatot 100 euro /nap es ausztriaban egesz nap sielhet , es meg is fog tanulni !
Előzmény: (marika22 198959)
marika22
1 élménybeszámolót írt
1
6 éve tag
2018.02.04. 10:32
Szép napot mindenkinek!

Röviden megosztanám az Eplényben szerzett, oktatással kapcsolatos tapasztalataimat.

Ausztriába készülünk, szokásos téli síelésünkre, gondoltuk visszük ezúttal kisebbik, 6 éves fiúnkat síoktatásra.
A honlapon profi síoktatást ígértek, profi oktatókkal. Pár éve a nagyobbik fiúnk is itt tanulta meg az első lépéseket, szerette meg a síelést.
Ez alkalommal viszont a kisebbik bekerült egy nagy csoportba, ahol egy piros mellényes oktató (mint később kiderült "segéd") próbált velük feladatokat végeztetni. Nem sok sikerrel. Így férjemre maradt a gyerek oktatása, ami szerencsésen végződött. Szerencsére nem ment el a kedve.
Estig maradtunk. Végülis jól zárult eplényi sínapunk, a döcögős kezdés ellenére. Ha kinyit a 7-es, lankásabb pálya, visszajövünk, de már a férjem fogja a picit tanítani, pedig ezt szerettük volna szakemberre bízni.
Javaslat: Érdeklődjetek, melyik oktatóhoz kerültök, mert nem olcsó mulatság.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.