Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Síelésünk kivesézése topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Konrád Leo
128 élménybeszámolót írt
128
7 éve tag
2018.03.26. 11:44
A ratrakolt pályát én sem kedvelem, mert rezonálok tőle:-). Egy család, ha elmegy egy napra síelni és buckás a pálya, akkor a gyerekeket általában nem zavarja, jól szórakoznak. A mama nehezebben viseli. Szegény korán kelt, különben is lett volna otthon millió dolga. Fáradt a heti hajtásban, sietett a szendvicsekkel, a teával, pakolászott és most egy hepehupán szenvedhet a kölykök után. Apa a legdühösebb, mert az egészet ő találta ki és a cehet is ő állta, ráadásul hazafelé végig érezheti az asszony szúrós tekintetét. Egyszer én is majdnem így jártam, csak szerencsére az asszony fizette a bulit. Végül csak megtetszett neki a bucka, mert belejött és érezte, hogy technikailag jól fejlődik (alakformáló hatása sem elhanyagolandó!) és kellemesen el is fáradt- hazafelé pedig aludhatott.
Előzmény: (Fuxos 200896)
Soma
675 élménybeszámolót írt
675
18 éve tag
2018.03.26. 09:39
A síelők 90 százaléka nem tud úgy síelni, hogy ezt élvezze, tehát számukra ez egy kínszenvedés. (Egyébként én is szeretem)
Előzmény: (Fuxos 200896)
Fuxos
65 élménybeszámolót írt
65
8 éve tag
2018.03.26. 09:01
Olvasgatom a síterepekről írott beszámolókat. Majdnem mindenki panaszkodik a pályák délutáni buckásodására. Nem igazán értek egyet a sírással :)...két okból.
1. Igazán ilyen pályán lehet tanulni és fejleszteni a sítudást
2. Nagyszerű a feeling, amikor 4 óra körül telibe lemegy az ember egy lesielt, buckás piros vagy fekete pályán. Kihívás. Egy ilyet sikeresen abszolválni, sokkal többet jelent számomra mint a reggeli, frissen ratrakolt pályán való száguldás...pedig azt is nagyon szeretem. Vagy velem van valami baj? :)
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.