Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Melyik lécet válasszam? topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
hamoriarpi
202 élménybeszámolót írt
202
7 éve tag
2018.03.30. 00:42
Szia!

Rocker lécek témában írtam a Völkl Racetiger SL UVO lécem és egy kölcsönzött Völkl Code S UVO-val kapcsolatos összehasonlításáról, tapasztalataimról.

Ha a hosszabb íveket kedveled, akkor a Racetiger GS UVO-t és a Code S UVO-t javasolnám kipróbálni döntéshozatal előtt.
Zseniálisan jó lécek. Itt a link a másik topikból:

https://sielok.hu/forum/viewtopic.php?t=14862&onemessageid=200891

Sok sikert, jó válogatást!
Előzmény: (zombi444 200946)
zombi444
22 élménybeszámolót írt
22
7 éve tag
2018.03.28. 21:32
Na most mégjobban elbizonytalanodtam. Azt hittem a hero az a profi kategóriát képviseli, erre nézegettem egy párat és össze vissza vannak. Hol beginner, hol elite van megjelenítve a különböz léctípusok alatt. Így ez nem lesz jó. Most utána néztem ennek a power pulsion 9s-nek és amit találtam az azt írja hogy "amatőr versenyző" kategória. Mondjuk nem sokkal vagyok előrébb, mindenesetre nem akarok olyan lecet ami puha mint a vaj. Volt a lábamon egy atomic egyszer de olyan érzésem volt mintha csak a talpamon csúsztam volna. Az eleje is meg a hátulja is pattogott mint a nikelbolha és olyan könnyűek voltak hogy azt hittem elrepülök. Ja azt még elfelejtettem hogy kezelt pályán használnám csak.
Előzmény: (gaboca 200952)
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
zombi444
22 élménybeszámolót írt
22
7 éve tag
2018.03.28. 19:41
Sziasztok remélem tud segíteni valaki. Szeretnék egy új lecet vásárolni. 2 éve kezdtem újra a síelést és akkor gyorsba vettem egy rossignol power pulsion 9s lecet. Nem tudom pontosan kiknek készült a léc, mindenesetre én ezalatt a pár év alatt megszeretem. Eleinte kicsit nehézkesen ment vele dolog, de idén már szépen húztam az íveket vele. Vagyis nem tudom mert nem látom magam kívülről de jobban ment az a lényeg. Szóval kicsit hozzám is nőtt ez a márka. Azt szeretném tudni hogy a mostani kínálatban melyik rossi léc felel meg ennek kb? 178cm vagyok és 68-69 kg. Szeretek kicsit hosszabb íveket húzni, és ha a telefonos app nem csal akkor kb 70-75km/h volt az a sebesség amit kihoztam magamból. Ezt növelni szeretném kicsit. Tudom ez nem csak léc függvénye de nem akarok ennél labilisabb lecet sajnos nincs nagy tapasztalatom. Összesen ha 3 fajta léc fordult meg a lábamon. Nem tudom hogy a Rossi Hero léccsaládból ha választok akkor az mennyivel lesz keményebb, irányíthatóbb? Vagy az már nagyon profiknak való? Esetleg a racetigerek ről valami tapasztalat? Köszi.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.