Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Biztosításkötés, de kivel topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
blint63
60 élménybeszámolót írt
60
14 éve tag
2019.01.08. 09:04
Úgyám, Viennanal azt szerettem, hogy a vezetővel sieles ott (legalabb is korabban, most azt a reszt nem nyalaztam vegig) nem volt feltetel.

Es az a baj - koszi sporttarsak a tovabbi ilyen szerintem atlagembert lehuzos pontokat- hogy egy keztoresnel pont nem fogja a biztositot sem erdekelni a reszletek, de pont ha beut a krach (pl. kutatasszervezes, bonyolult mentes technikaval, stb) es milliokat karcoljak a (potencialis) koltsegek, akkor fognak elkezdeni jogaszkodni, hogy aztán a csalad szamara valjon egzisztencialis tragediava egy sibaleset, pont ami miatt vegeredmenyben kototte az ember biztositast...

Persze tizedfokon, 8 év múlva a kúria majd esetleg neked ad igazat további milliók megfizetése után.
Zoltan Koleszar
61 élménybeszámolót írt
61
6 éve tag
2019.01.06. 18:10
s ugye érdemes elovasni a különös fetételek 8. pontját, amely szerint 4-5 lavianaparában nem fizetnek, illetve a pályán kívüli sízés esetén csak akkor fizetnek ha az adott területre érvényes engedéllyel rendelkező kísérővel mész ki a pályáról és minden előírt felszereléssel rendelkezel. Ergo csak és kizárólag vezetővel - akinek az adott helyre van engedélye síelhetsz ki a pályán kívülre, különben mentesülnek. - na szerintem ez egy nagyon ritka forgatókönyv, hogy így síeljen valaki.
Előzmény: (blint63 203113)
blint63
60 élménybeszámolót írt
60
14 éve tag
2019.01.06. 16:20
Éppen biztosításkötésben vagyok és elkezdtem olvasgatni a szerződési feltételeket, hiba volt... :/

Eddig mindig Vienna-nál (most már Uniqa) kötöttem extrémsport (pályán kívüli síelés) miatt "feketét", erre most a részlettes feltételekben az szerepel, hogy "Sport+" biztosítás esetén érvényes csak a biztosítás pályán kívül.

Hogy mi az a Sport+ díjcsomag, arról sehol egy szó se, valószínűleg a kötés lépéseinél választható "Extrém sportolással opció" bepipálására értik, de most őszintén, ha történik valami és elkezdődik a jogászkodás akkor úgy csavarják meg, ahogy akarják, mért még egyszer, ennek hivatalos nyomát én sehol nem találtam.

Plusz, újabban titkosított pdf-ben küldik a kötvényt, legutóbb éppenséggel az SMS-t nem kaptam meg, így hozzá sem tudtam férni a kötvényhez... Egyáltalán, hogy minek titkosítani, arról fogalmam sincs (GDPR, személyes adat témakör túlgondolása?), netán, hogy a mentés előtt még keresgethesse az ember az SMS-t is (ha megérkezett), hogy meg tudja mutatni a kötvényt.

Szóval legyetek résen sporttársak :)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.