| |||||||||
Üzenet szövege | |||||||||
![]()
P60 Race Carver. Nagyon jól összeszoktunk, de sajnos muszáj nyugdíjba vonultatnom. 2007-ben vettem használtan, eddig bírta :)
Előzmény: (gaboca 204199)
|
|||||||||
![]()
P60, van pár féle, konkrrétan melyik,P60 GC racing, P60 SC racing, P60 RC, P60 SC, ezek 2004/2005-ös modell év.
Olyan 2006/2007-től, már Racetiger néven futnak, ezek váltották a P sorozatot. Előzmény: (petib 204180)
|
|||||||||
![]()
"Látom bejött"
Naná, hogy bejött. Az élfogása fenomenális és még a kék színű libalegelőkön is gyors mint a veszett fene. Min. 20 km/órával gyorsabb egy allroundernél...és kevésbé is fárasztó vele a sielés....ha gyorsan mész! Előzmény: (- Marky - 204183)
|
|||||||||
h i r d e t é s
| |||||||||
![]()
Igen, köszönöm, felvettem a listára :)
Előzmény: (Fuxos 204181)
|
|||||||||
![]()
Éppen most akartam írni ugyanezt :)
Látom bejött Előzmény: (Fuxos 204181)
|
|||||||||
![]()
Ha tényleg (mindig) gyorsan szeretnél menni: Head i. speed super shape....gondolom élen sielsz.
Előzmény: (petib 204180)
|
|||||||||
![]()
Sziasztok!
Szeretett Völkl P60-as lécem leamortizálódott, és segítséget szeretnék kérni az új léc kiválasztásához. A P60-as paraméterei: R16.3, 163 cm hossz, 65 mm középszélesség. Én 178 cm magas vagyok és 70 kg, csaknem kizárólag pályán szeretek menni, inkább gyorsan, mint sokat kanyarogva :) Tudásom haladó, de nem profi. Ha tudtok a P60-hoz hasonló paraméterű és tudású lécet ajánlani, akkor azt megköszönném. |
|||||||||