Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Lungau régió: Fanningberg, Grosseck-Speiereck topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
carpete
21 élménybeszámolót írt
21
9 éve tag
2019.02.25. 18:45
Nekünk ez nem tűnt fel, de különösebben nem is foglalkoztat, hogy mitől jókedvűek, amíg kedvesen és illedelmesen viselkednek, illetve gyorsan kiszolgálnak :D
Előzmény: (bouquetk 205090)
bouquetk
386 élménybeszámolót írt
386
12 éve tag
2019.02.25. 08:34
Az említett hüttébe mi is benéztünk. Egyöntetű véleményünk volt az, hogy a személyzet valami nagyon jó anyagot tolhatott, mert vendég nem lévén teljesen be voltak szívva.
Előzmény: (carpete 205080)
carpete
21 élménybeszámolót írt
21
9 éve tag
2019.02.24. 23:40
Sziasztok!
Februar 20-24 kozott csuszkaltunk Grossecken negy napot. A palyarendszer ugyan nem tul nagy, de haladok sieloknek nehany napra tokeletes valasztas lehet: a viszonylag hosszu, remek lejtesu piros palyak kifejezetten elveztesek, bar mi ezt csak korlatozottan tapasztalhattuk meg a rendkivul meleg idojaras miatt. A Speierecken vegigfuto palyak deli fekvesuknek es a napkozbeni +10-15 foknak koszonhetoen mar delelott erosen buckasodtak es kasasodtak, delutan pedig feltavtol komoly kihivast jelentettek a hianyos vizisi tudassal rendelkezok reszere. A grossecki oldal sokkal jobban birta a nagy meleget, ezt nem tuzi ugy a nap, ezert meg delutan is lehett elvezeteseket siklani. Penteken eleg szeles ido fogadott minket, igy a csucsra vezeto 4-es liftet nem inditottak be, masnap 11-kor sikerult ujra felulnunk ra.
A ket csucsrol levezeto hosszu piros palyat kiseri 1-1 kek is a gerincen, ezek amolyan bameszkodos-allvasielos utvonalak, amik cserebe viszont itt-ott eleg keskenyek, igy nyugodt szivvel azert nem ajanlanam total kezdoknek.
Kis csapatunk szerves reszet kepezte egy 3 eves kisgyermek is, igy kulon pozitivum volt, hogy vele is konnyen meg lehetett szerettetni a hegyet es a sielest: a Sonnenbahnnal, amely 300 meterre volt a szallasunktol, biztonsagosan fel tudott jonni a hegyre, ahol siiskola es csakanyos lifttel ellatott szep, egyenletes lejtesu kekes-zoldes tanulopalya fogadta.
A palyan az arak szokasos osztrak arak, a legkedvesebb szemelyzettel a Speiereckhutteben talakoztunk.
Tomeg egyik nap sem volt, 2 percnel csak vasarnap reggel vartunk a liftre a volgyallomasnal. Jegyvasarlasnal erdemes elore gondolkodni, ugyanis ha nem szeretnenk a kornyekbeli palyakon is sielni, akkor erdemesebb lehet a kizarolag helyi berleteket megvaltani, amelybol legfeljebb ketnapos erheto el (pl. 3-napos Lungau berlet Grosseck-Katschberg-Fanningbergre 137€, mig ugyanez csak Grosseckre 79,50€ ketnapos + 42€ egynapos, azaz egy pizza + 1 korso sor kulonbseg!)
Udv: cp
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.