Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Szlovák autópálya és autóút tapasztalatok topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
százas
218 élménybeszámolót írt
218
12 éve tag
2019.05.09. 22:49
Nem erről beszéltem Te Kata!
Előzmény: (TKata 205778)
TKata
214 élménybeszámolót írt
214
15 éve tag
2019.05.09. 21:59
...az odahordott Euro kupacok fejében ici-pici toleranciát megérdemelnénk...? Érdekes szemlélet. Tudod mit gondolok, hogy mit mond erre a másik oldal? Ha belépsz a mi országunkba, akkor tartsd be a szabályait. Mert ugyanezt várjuk el mi is tőlük. Vagy mit szólnál hozzá, ha pl egy DS rendszámú (Dunaszerdahely) autó letakarítana az autópályáról, mert úgyse tudják behajtani a büntetést meg elég pénzt költött el nálunk ahhoz, hogy ezt megteheti? Tényleg, szerinted mennyi az az Euro mennyiség, ami után szabadon lehetne egy ici-picit garázdálkodni?
Előzmény: (százas 205777)
százas
218 élménybeszámolót írt
218
12 éve tag
2019.05.09. 21:24
Kedves "Gyermekeim"!
Ahogy Annának, nekem is fáj, hogy elmúlt a szezon, ezért is írtam sí híján, kis kommentemet a szlovák közlekedéssel kapcsolatban. Mindössze azt akartam érzékeltetni, hogy az odahordott Euro kupacok fejében ici-pici toleranciát megérdemelnénk. Rontja a komfort érzetet. Komoly vétséget nem szabad elnézni, ez egyértelmű.
Kedves Bouquetk!
BAnna értelmezte jól keresetlen szavaimat. Jelen ismereteink szerint még nem tudják behajtani a szlovák hatóságok a jogosulatlan pályahasználat továbbá a gyorshajtás miatt kirótt bírságokat, kivéve, ha a helyszínen teszik ezt. Sajnos gyenge a szövegértésed. Hidd el én csak helyes dolgokra tanítom a gyerekeket.
Kedves Kis Kovi!
Szélsőséges álláspontod távol áll tőlem. Lehet, hogy már én is többször rád dudáltam és bevágtam eléd, amikor hetvennel döcögtél. Jó autóval, kellő vezetési tudással bírva, megfelelő útviszonyok közepette szabad kicsit túllépni a sebességkorlátokat. Hangsúlyozom: kicsit.
Kedves Sanci!
Igazad van, tudom, miről beszélsz. Muszáj betartani a sebességhatárokat. Régebben többször megbüntettek, volt, hogy 200 Euroról indultunk, mostanra megjavultam. A legutóbbi 20 Euro valóban toleráns volt, nem is ezt sérelmeztem hozzászólásomban.
Tanárbácsi nem akart senkit megbántani, egyben azonban megegyezhetünk: Síelni a legjobb dolgok egyike!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.